Dodaj do ulubionych

ORANGE okrada klijentów

IP: *.darnet.pl 31.01.14, 11:06
Witam
Zamówiłem w firmie Orange internet bezprzewodowy z modemem.Po otrzymaniu miałem 10 dni na wypróbowanie i ewentualnie odesłanie (rezygnacja) Po 4 dniach dzwoniłem i pytałem się dlaczego nie mam jeszcze aktywacji to powiedziano mi że mają na to 14 dni :) śmieszne kiedy klient ma to wypróbować !!!!!!!!!! kpiny zaraz odesłałem modem z potwierdzeniem odbioru.Sprzęt dostali ale ja pieniążków zwróconych nie mam a minęło już 1,5 roku jak odesłałem sprzet 89zł jestem w plecy złodzieje.Jak dzwoniłem o adres zwrotny to każda babki i facet na infolinii podawali inne adresy do wysyłki.Zegnajcie ORANGE.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: ORANGE okrada klijentów IP: *.darnet.pl 31.01.14, 11:12
      Aha zapomniałem dodać że przez 3 miesiące dostawałem rachunek za korzystanie z internetu.Komentarze pozostawie Wam
    • mamajaktalala Re: ORANGE okrada klijentów 31.01.14, 13:49
      rasowy przykład niedbalstwa klienta (nie kliJenta!!!!).
      podawali różne adresy-trzeba było poprosić o jeden konkretny, ustalić go. wysłać sprzęt ze zwrotnym potwierdzeniek odbioru, dopilnować. a potem reklamować brak otrzymania pieniędzy. przecież rozmowy są nagrywane więc jeśli Ci ktoś podał błędny adres, a Ty wysłałeś tam paczkę i masz potwierdzenie że tam ją odebrano-to w cztm problem?
      aha-rezygnacja, w myśl przepisów ustawy o niektórych prawach konsumentów... to nie tylko zwrócenie towaru ale przede wszytskim oświadczenie woli-najczęsciej jakiś formularz, lub rezygnacja w rozmowie telefoniecznje potwierdzona wypełnionym drukiem rezygnacji a po tym dopiero odesłanie w ustawowym terminie.
      wg mnie to ty coś zawiniłeś, niedopilnowałeś.
      i co? teraz po 1,5 roku ci się przypomniało że ci nie zwrócili pieniędzy??? idiotyczne.
      • Gość: Artur Re: ORANGE okrada klijentów IP: *.darnet.pl 31.01.14, 14:00
        Dzwoniłem pisałem chyba ze 1000 razy i nic pytałem kiedy zwróca pieniadze podałem nr konta i nic mam już dosyć i jestem tym wykończony.Jak można tak traktować ludzi?? Mam potwierdzenie przyjęcia towaru przez fillie.Nie mam siły już tam dzwonić podarowałem sobie to już a tym bardziej do sądu,mój sąsiad tez był w sądzie z podobnym tematem i co... szkoda nerwów naprawdę.Jeszcze jeden pan na infolini mówiłem żeby podać nr orange go bliskiego że w ten sposób doładują na konto telefon taka formę zwrotu pieniązków.Nie normalne żeby taka firma tak podchodziła do człowieka.Odradzam wszystkim szkoda pieniądzy i nerwów.
        • Gość: ccc Re: ORANGE okrada klijentów IP: *.centertel.pl 31.01.14, 14:23
          I kogo to obchodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka