jadwisia72
03.03.17, 13:15
Witam czy ktoś kupował ubranka u pani ze Szczecina. Nick izka1710 lub 1710amelka ?
Zamówiłam u niej ubranka miały być stan idealny i bdb ale okazały się okropne sprane z plamami . A buty do wyrzucenia po dziecku które miało wadę stóp, nie wiem że w ogóle można sprzedawać takie buty. Ubranek duzo to stwierdziła że kilka rzeczy zabrała siostra ale to nic bo to kilka rzeczy, miała dołozyć gratis komplet z księżniczką Zosią to tez nie dołozyła. Chciałam tej pani odesłać paczkę na własny koszt to się absolutnie nie zgodziła stawiała się jak ryba, że niby znajomego policjanta pytała że nie ma takiego obowiązku, do tego wmieszał się jej mąż i absolutnie nie pozwolił jej przyjmować paczki, pojechał niby do siostry która te ubranka powybierała robiła awanturę i dosłali parę ubranek ale nie te z ogłoszenia i jakość też wiele daje do życzenia, była tam właśnie m.in spódniczka tutu której niestety nie dostałam.
Znalazłam na olx u niej na innym koncie zestaw z księżniczką Zosią i napisałam DO NIEJ WIADOMOŚĆ ŻE SPRZEDAJE JEDNE I TE SAME UBRANKA TO MI WŁAŚNIE ODPISAŁA ŻE TO BYŁY GRATISY I NIE MAIŁA OBOWIĄZKU ICH DODAWAĆ.
Proszę na nią uważać i jeżeli sprzedaje buty to proszę sobie życzyć zdjęcia podeszw. Ja tak poprosiłam póź niej jak sprzedawała buty w idealnym stanie to się już nie odezwała.