gucio346
15.06.19, 21:44
Niedawno przekonałem się, co to jest Euro Lege. Ta fundacja to niekopetetni ludzie ,którzy reklamują się, że rzekomo mogą pomóc, jak jest człowiek zadłużony. A w rzeczywistości, to tylko mogą zaszkodzić. Jeden z ich prawników oszukał mnie twierdząc, że zajmie się moją sprawą. Wysłałem mu z kserowane wszystkie dokumenty, i podpis na jednym z nich ,że udzielam mu pełnomocnictwo w sprawie. Miał się wszystkim zająć, nawet mówił, że można sprawę wygrać. A teraz w ogóle nieodbiera telefonu, w ogóle nie można się z nim skontaktować. Ta fundacja to kretacze i oszuści i nic więcej. Nic więc dziwnego, że windykacja Best z Gdyni wycofała sprawę z sądu i chcą rozmawiać, a przecież w sądzie w Elblągu zapadł wyrok, że mam zapłacić ponad 22 tysiące złotych a teraz około osiemnastu tysięcy. Wcześniej było osiemnaście, a ten dług ta windykacja kupiła już w 2015 roku i w tedy zaoferowano mi ugodę "zero". Wcześniej ten dług kupiła windykacja APS z Wrocławia o Lebek i spółki też z Wrocławia ci z kolei w prowadzili sprawę do sądu. Gdzie niezostałem poinformowany wcale o wyroku sądu tylko od razu dług trafił do kancelarii pani komornik Małgorzaty Walas z Świdnicy. ta od razu zaczęła egzekucję i przysłała nakaz zapłaty a był to rok 2013 dług trzymała aż do 2015 roku. Kiedy napisałem list do wojewody mazowieckiego z wiązku z tym co się dzieje w Łomiankach. Wtedy właśnie dług został nagle sprzedany APS z Wrocławia a ci błyskawicznie sprzedali Best z Gdyni.
kontakt- an9724635@gmail.com.