Dodaj do ulubionych

Do Wszystkich!!!!!

01.12.06, 14:38
Niestety byłem zmuszony usunąć kilkadziesiąt postów. Od tej pory jak jeden
nie zgadza się z drugim, to niech przejdzie na drogę emailową, albo
ignorujcie się po prostu. Jak zacznie się znowu kłótnia na jakiś temat, to
będzie to od razu usuwane. Wpisujcie się tylko i wyłącznie wtedy kiedy
rzeczywiście macie coś konkretnego do powiedzenia na dany problem, czy temat.
A tym bardziej będzie się unikać nieporozumień.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: Do Wszystkich!!!!! 01.12.06, 14:40
      aniol_stroz1 napisał:

> Niestety byłem zmuszony usunąć kilkadziesiąt postów.
      > Pozdrawiam

Przyjąłem do wiadomośći.
      • Gość: Wanda Re: Do Wszystkich!!!!! IP: *.net81.citysat.com.pl 01.12.06, 14:46
        Szkoda ,że tak późno. Wanda
        • Gość: Nickt Re: Do Wszystkich!!!!! IP: *.pl 01.12.06, 14:49
          Szkoda ,że tak późno. Wanda

Lepiej późno niż wcale, rzekła babcia spóźniając się na pociąg
    • Gość: Tomaszek Re: Do Wszystkich!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:38
      I oto chodzi :))).
    • Gość: skoczek Re: Do Wszystkich!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:51
      Czerwony kosz zadziałał. "Parę" postów skierowała tam moja skromna osoba :). To
      widać niezawodny sposób - o czemuż tak długo mi zeszło, aby na dojśc do tego
      wniosku??? Ulga i szczęście wypełnia moje serce :)
    • aniol_stroz1 Re: Do Wszystkich!!!!! 23.01.07, 17:06
      A miało być tak pięknie???

Pozdrawiam
    • Gość: ???//??? Re: Do Wszystkich!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:07
      Tak "aniołku" tak być powinno dziękuję ci za to{to ja cię dzisiaj prosiłam}nie
      podpisuję się bo wiesz kto.Jesteś wspanialym człowiekiem bo doradzasz w
      kompetentny sposob i bardzo grzecznie a to forum do tego służy,życzymy ci
      wszystkiego dobrego,tylko się nie zmieniaj,pozostań takim jaki jesteś my zawsze
      z twoich rad wyciągnęliśmy jakąś sprawę do zalatwienia bo wielu z nas jest
      laikami bankowymi.Nie wiemy z czym to się je a nauk dajesz nam dużo.A co do
      drogi e- mailowej to dużo osób jest nie zalogowanych,więc nie zawsze można
      wyperswadowac niegrzecznej osobie co się myśli.Jeszcze raz dziekujemy i
      ogromnego POWODZENIA.
    • Gość: Wanda Re: Do Anioła IP: *.net81.citysat.com.pl 24.01.07, 10:45
      MIECZ moderatora usunął wszystkie post i na WAZELINIE sie poslizgnął. Wanda
      • sauber1 Re: Do Anioła 24.01.07, 12:03
        Gość portalu: Wanda napisał(a):

> MIECZ moderatora usunął wszystkie post i na WAZELINIE sie poslizgnął. Wanda

Wando nie ma co żałować róż kiedy płoną lasy, widzę że i moje wpisy zniknęły
        ale dzięki, czasem człowiek coś palnie, napisze najmojszą prawdę a komuś innemu
        może się nie podobać, nie ma niczego złego coby na dobre nie wyszło, w sumie
        super że to forum istnieje z korzyścią dla wszystkich to takie okno na świat,
        jak śpiewała Karin Stanek w piosence "Autostop" a Europa sięgała wtedy od Helu
        aż do Tatr, a już widać zmiany i daleko idąca poprawę........
        • Gość: Wanda Re: do sauber1 IP: *.net81.citysat.com.pl 24.01.07, 13:43
          Wiesz , tez podchodze do tego z przymróżeniem oka . Ale śmieszy mnie jezeli
          moderator zostawia/ popiera/ nick CIEKNĄCY WAZELINĄ , a kasuje wypowiedzi
          forowiczów jezeli ich wypowiedzi NIE SA ZGODNE Z LINIĄ PARTI.Moze i cos sie
          zmienia ale baaaardzo powoli. Trzeba 40 letniego marszu po pustyni i NOWEGO
          POKOLENIA ,które będzie wiedziało co to PIENIĄDZ. Wanda
          • aniol_stroz1 Re: do sauber1 24.01.07, 23:08
            Jestem jasnowidziem, bo wiedziałem, że Wanda to zauważy :)). Po prostu ta osoba
            nie brała udziału w Waszej kłótni, więc nie wiem dlaczego miałbym to usunąć. A
            Wy jeżeli nie doprowadzicie się do porządku, zawsze będziecie usuwani.

Pozdrawiam
            • sauber1 Re: do sauber1 24.01.07, 23:46
              aniol_stroz1 napisał:

> Jestem jasnowidziem, bo wiedziałem, że Wanda to zauważy :)). Po prostu ta osoba
              >
              > nie brała udziału w Waszej kłótni, więc nie wiem dlaczego miałbym to usunąć. A
              > Wy jeżeli nie doprowadzicie się do porządku, zawsze będziecie usuwani.
              >
              > Pozdrawiam

Ja tu nic nie muszę, tylko mogłem i o kłótni nic mi nie wiadomo, widzę że
              grzecznie mnie stad wypraszasz, penie Ci ktoś kazał. OK. trudno ja to przeżyję,
              niemniej jednak miło było chwilkę tu pogościć i pozdrawiam na koniec wszystkich.
              i nie ma obawy nikomu nie miałem zamiaru psuć interesu, myślę że wiadomo o co
              chodzi, wyprzedziłem czas ale wrócę za kilkanaście miesięcy by swoją myśl
              dokończyć. Do miłego jeszcze raz Pozdrawiam, można to usunąć jako nie wygodne.
              • sauber1 Re: do aniol_stroz1 24.01.07, 23:53
                jeszcze raz to przeczytałem i mam wątpliwości czy to do mnie oby było
                adresowane, a może zmyliła mnie ta forma na "Wy",przepraszam ale przerażająca
                jest siła przyzwyczajenia......
                • aniol_stroz1 Re: do aniol_stroz1 25.01.07, 00:00
                  Sauber, gdyby Wszyscy byli tacy jak Ty, to napewno by nie znikali stąd. Do
                  Ciebie to sie nie tyczy. Tyczy się to do: Wandy, Zosi, xxx, romka itd. Twoich
                  kilka usunąłem, ponieważ, gdybym je zostawił byłoby to bez sensu i wyrwane z
                  kontekstu, gdyż odnosiłeś się do postów tych, którzy się kłócili i które
                  zostały usunięte. Ja osobiście nie jestem za usuwaniem czegokolwiek, ale jak
                  ktoś między sobą sie wykłóca i nie widać końca, kiedy to się skończy, więc
                  czasem trzeba dopomóc i przerwać to.

Pozdrawiam

Pozdarwiam
                  • sauber1 Re: do aniol_stroz1 25.01.07, 00:09
                    aniol_stroz1 napisał:

> Sauber, gdyby Wszyscy byli tacy jak Ty, to napewno by nie znikali stąd. Do
                    > Ciebie to sie nie tyczy. Tyczy się to do: Wandy, Zosi, xxx, romka itd. Twoich
                    > kilka usunąłem, ponieważ, gdybym je zostawił byłoby to bez sensu i wyrwane z
                    > kontekstu, gdyż odnosiłeś się do postów tych, którzy się kłócili i które
                    > zostały usunięte. Ja osobiście nie jestem za usuwaniem czegokolwiek, ale jak
                    > ktoś między sobą sie wykłóca i nie widać końca, kiedy to się skończy, więc
                    > czasem trzeba dopomóc i przerwać to.
                    >
                    > Pozdrawiam
                    >
                    > Pozdarwiam

A już chciałem trochę Cie nie lubić i widzisz, jak trzeba w życiu uważać by nie
                    popełnić błędu po raz enty, drobiazg nic nie szkodzi, pozostaję. Przepraszam
                    jesteś wporzo.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: figar do sauber1 IP: *.chello.pl 25.01.07, 17:43
                      sauber1 zostan z nami jest ok tu tylko wanda tak miesza i innym puszczją nerwy
                      na tej zaczepki i tak to się konczy na forum nie ma takiej ani takiego jak
                      wanda ale mysle ze i ona da nam podyskutowac zresztą po to jest to forum
                      • sauber1 Re: do sauber1 25.01.07, 18:22
                        Gość portalu: figar napisał(a):

> sauber1(....)zresztą po to jest to forum

i po to właśnie tu zastaję,(Dżenks), może czegoś się nauczę, zaspokoję swoją
                        ciekawość, czasem wcisnę swoje trzy grosze, nie zwracając uwagi na dzikie waśnie
                        i odwracanie uwagi od istotnych spraw, a Wanda to kto to??? ))))))))))
                        • Gość: figar Re: do sauber1 IP: *.chello.pl 25.01.07, 20:14
                          wiesz nie chcialabym juz zle o niej pisac o wandzie bo trzeba przyznac ze
                          obiecala sie wyciszyc od dzisiaj i jakos dzisiaj jest ok a tak na marginesie to
                          wanda bardzo jest cieta na dluznikow i z tąd te przciwienstwa byly bo ona jedno
                          musi oddac dluznik a jezeli ktos napisze ze jednak są dlugi przedawnione to juz
                          zaczyna sie wojna
                          • sauber1 Re: do sauber1 26.01.07, 00:48
                            Gość portalu: figar napisał(a):

> wiesz nie chcialabym juz zle o niej pisac o wandzie bo trzeba przyznac ze
                            > obiecala sie wyciszyc od dzisiaj i jakos dzisiaj jest ok a tak na marginesie to
                            >
                            > wanda bardzo jest cieta na dluznikow i z tąd te przciwienstwa byly bo ona jedno
                            >
                            > musi oddac dluznik a jezeli ktos napisze ze jednak są dlugi przedawnione to juz
                            >
                            > zaczyna sie wojna

Może dobry to człowiek z tej "Wandy" ale chętnie bym ja zwindykował, tylko czy
                            mi jest w tej dziedzinie się kształcić warto i na sposobną chwilę czekać?.
                            Nie jestem złośliwy uchowaj panie, tylko wiem z doświadczenia że nie wiadomo co
                            komu pisane, chociaż przyznam szczerze, często czytam to co pisze i mam wrażenie
                            że ją jednak lubię na swój sposób. Korzystając z chwili pozdrawiam wszystkich
                            tych co chcieliby a nie mogą i tych co mogliby a nie che im się....
                            • Gość: Wanda Re: do sauber1 IP: *.net81.citysat.com.pl 26.01.07, 13:46
                              Sauber1 napisał -Chętnie bym Wandę zwindykował. Uważaj - kto mieczem wojuje
                              ten od miecza ginie. Wanda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka