Gość: marianek Re: Reklamacja butów Nike IP: *.dynamic.mm.pl 23.10.16, 12:16 Odpowiedź na reklamacje butów Nike. "Według wszystkich producentów obuwia, buty powinny być rozsznurowywane podczas zakładania i zdejmowania. Przedmiotowe obuwie zostało dostarczone do reklamacji zasznurowane co świadczy o tym, iż było w ten sposób użytkowane". Pewnie gdybym oddał te budy do reklamacji z czerwoną plamą, powiedzieliby, że chodziłem w nich po Marsie. Nigdy więcej Nike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozwiązanie Re: Reklamacja butów Nike IP: *.play-internet.pl 27.11.16, 11:18 Rozwiązaniem w moim przypadku okazało sie przebicie podeszwy od strony wewnetrznej. Oderwalem wkladke i nozyczkami przenilem podeszwe (pod pietą), ale nie na wylot, problem roziązany. Słychac było odglos uchodzacego powietrza z warstw podeszwy, jak przebicie sparcialego balona. Buty przestaly piszczec :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowallosu Re: Reklamacja butów Nike 25.06.17, 10:51 Niestety i mnie spotkał podobny problem z butami nike (trzeszczenie na piętach) może ktoś pomoże. Kupiłem buty nike reax w autoryzowanym sklepie (359 zł) po tygodniu zaczęły trzeszczeć,skrzypieć na obu piętach,czy biegam czy chodzę słychać trzeszczenie.Jedyne miejsce w któym buty nie trzeszczą to market biedronka (powierzchnia w tej biedronce wyłożona jest gumą) na innych powierzchniach chodnik klatka schodowa ulica słychać skrzypienie. Byłem u szefca ale starszy pan nic nie zaradził.Próbowałem różnych sposobów z internetu na pozbycie się tego problemu nasypałem pod wkładkę pudru dla dzieci ,niestety nie pomogło, użyłem sposobu z tego forum smarowanie kremem,nie pomogło. Czy komuś udało pozbyć się skrzypienia? z góry dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
stalo79 Re: Reklamacja butów Nike 08.08.17, 18:41 Tak, na szczęście udało mi się pozbyć tego problemu (nike reax ) Podejrzałem filmik na youtube. Jedynie co pomaga to spryskanie (ja użyłem WD40) zewnętrzną część podeszwy (boki) Działa na 100% Zresztą zobacz na filmiku poniżej!! W końcu można wyjść do ludzi :-) www.youtube.com/watch?v=IE1kLXo68lg Odpowiedz Link Zgłoś
gibki7171 Re: Reklamacja butów Nike 15.10.17, 16:01 witam.kupiłam synowi buty Nike w sklepie Fashion House w Piasecznie.Po 6 miesiącach urwała się siatka z boku buta.Stwierdzili,że nie uznają reklamacji,bo to uszkodzenie mechaniczne,choć ewidentnie wygląda na to,że siatka się po prostu rozerwała "od używania".Dziadowska firma.Jak nie pomoże rzecznik praw konsumenta,to buty pójdą do śmietnika.W innych sklepach nie ma problemów z wymianą czy zwrotem gotówki.NIE POLECAM TAM ZAKUPóW !!!Niby światowa marka a zachowują się jak gó...zjady!!! Nigdy już nie kupię żadnego produktu firmy nike!!!Adidas i inne sklepy traktują nas poważnie.Trzeba to nagłośnić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś