Gość: gość niunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 14:51 Jak napisać reklamację? Czy istnieje jakiś gotowy wzór reklamacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawnik-skp Re: Jak napisać...? 12.12.07, 12:55 W reklamacji trzeba opisać stan faktyczny, a przy tym wysunąć żądanie. Dobrze jest, jeśli w reklamacji jest wskazana podstawa prawna reklamacji (to odpowiednio do danej sprawy). Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka_pl Re: Jak napisać...? 13.12.07, 09:24 poszukaj na stronach www.uokik.gov.pl moze tam znajdziesz wersję elektroniczną zgloszenia reklamacyjnego (zgloszenia niezgodnosci towaru/uslugi z umowa) Ja mam taki druk tylko nie w wersji elektoronicznej. Wziełam go z biura rzecznika praw konsumenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Jak napisać...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:12 witam czy ktoś mi powie jak napisac reklamacje na zakupioną naczepe, która nie jest w pełni taka jak powinna być. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekbbd Re: Jak napisać...? 23.06.08, 23:23 Przeczytajcie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=807&w=80751420 Odpowiedz Link Zgłoś