Gość: Grzegorz Hajzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 10:43 Tak sie zastanawiam, jakim trzeba byc gląbem, albo desperatem, aby przyjąć posadę windykatora. Przeciez to najpodlejszy zawod oprocz prostytucji. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Zawod: windykator :D 24.01.08, 12:28 Gość portalu: Grzegorz Hajzor napisał(a): > ... Przeciez to najpodlejszy zawod oprocz prostytucji. :) Ok, skoro tak myślisz, to co górnik może powiedzieć ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 12:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Zawod: windykator :D 24.01.08, 13:08 Odpowiedź jest prosta, trzeba buło sie óczyć ;))) A wulgaryzmu użyłem tylko po to, by podkreślić rangę problemu jakim jest wstyd i proszę uwagi mi tu nie zwracać. Pozdrawiam obydwie strony barykady :))) Ale też zawsze są dwa wyjścia i zawsze dogadać się można, tylko chcieć też trzeba, a tym niech sie Państwo nie przejmują jakoś to będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: Zawod: windykator :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 16:19 windykatorzy to biedni ludzie - nie potrafia nic innego robic tylko egzekwowac. dla mnie osobiscie zal tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do wiki 24.01.08, 17:37 Tekst - CUDO. Z której encyklopedi korzystałeś? Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
wp2007 Re: do Grzegorz Hajzor 24.01.08, 17:40 A ja sie zastanawiam JAKIM TRZEBA BYC GŁĄBEM żeby dać się wpędzić w długi.Wanda Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: do Grzegorz Hajzor 24.01.08, 18:06 wp2007 napisał: > A ja sie zastanawiam JAKIM TRZEBA BYC GŁĄBEM żeby dać się wpędzić > w długi.Wanda A tu niestety nie trzeba być głąbem, czasem choroba czy śmierć bliskiego jest powodem takiego stanu rzeczy. Nie drwij z ludzi wamdzie nie wiadomo co komu pisane, sztywniak i ironiczny w dodatku jesteś ... "Władza" imponuje tylko małym ludziom, którzy jej pragną, by nadrobić w ten sposób swoją małość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: Zawod: windykator :D IP: *.gdynia.mm.pl 15.10.08, 18:48 a tera sie głąbie zastanów ile taki windykator trzepie kasy i pomysl pacanie czy bys nie chcial tyle zarabiac Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zawod: windykator :D 16.10.08, 00:02 > Największy problem w przyswojeniu zawodu to odpowiedni uchwyt kija, To raczej piszesz o windykatorkach realizujących plan wspinania się po szczeblach kariery :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Zawod: windykator :D 16.10.08, 00:22 Zawód jak każdy inny, niczym się nie różni od adwokata, lekarza czy kierowcy taksówki. > Przeciez to najpodlejszy zawod oprocz prostytucji. :) Taak.. Bo my najbardziej w życiu cenimy handlarzy kobietami i bodyguardów gangsterów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuby77 Re: Zawod: windykator :D 16.10.08, 08:57 Gość portalu: Grzegorz Hajzor napisał(a): > Tak sie zastanawiam, jakim trzeba byc gląbem, albo desperatem, aby > przyjąć posadę windykatora. > > Przeciez to najpodlejszy zawod oprocz prostytucji. :) Bycie dłużnikiem nobilituje? Znowu poszczujesz psem jakiegoś windykatora? Za parę lat wyrośniesz z krótkich spodenek i będziesz błagał bank, żeby cię wykreślił z BIKu. Odpowiedz Link Zgłoś