asiatlen 15.06.10, 22:14 Gdzie w Zielonej Górze można kupić peruki? Proszę o adresy sklepów innych niż sklep niby Amazonek przy poradni onkologicznej na ul. Podgórnej, gdzie raczej nie można oczekiwać pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellagnos Re: Amazonki, peruki 15.06.10, 22:30 www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=peruka może allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion.ir Re: Amazonki, peruki 16.06.10, 22:57 Masz racje, byłam tam i nie polecam. Swoje nabyłam w Poznaniu, juz nie są mi potrzebne , mogę odsprzedac za niewielką kwotę. Mam 4 do wyboru, kolor wosow raczej jasne, rozne dlugości. Nie są znoszone ,nie widać sladów uzytkowania, bo nosiłam tylko jedną. Mam tez namiary na ten sklep w Poznaniu. iwona.zg@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Amazonki, peruki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.10, 16:34 Sklep medyczny znajduje się przy głównym wjeździe do szpitala, zaraz za szlabanem. Są tam i peruki i inny sprzęt medyczny. I co ważne, przemiła obsługa. Wystarczyło przejść przez podwórze szpitala i można było zapomnieć o koszmarnie niemiłej obsłudze Pani z Amazonek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Amazonki, peruki IP: 212.109.137.* 06.07.10, 14:38 jesteście niesprawiedliwi.Ta Pani sama jest amazonką ,pracuje tam napewno kilka lat.Bardzo pomaga kobietom i od strony psychicznej i rehabilitacjimMa chyba najniższe ceny.Ma bardzo dobrą opinię wśród wszystkich kobiet ,które tam były.Wiem że sama miała kłopoty zdrowotne.Może miała słaby dzień,aż mi nie wierzy sie o tym co piszecie.Ma też chyba największy wybór i zajmuje się wyłącznie kobietami chorymi na raka.Ma sprzęt tylko profesjonalny , a nie zwykły sklep ortopedyczny co wszystkiego po trochę i nic nie można wybrać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w peruce Re: Amazonki, peruki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 18:02 ja też noszę perukę od tej pani i jestem bardzo zadowolona,chociaż początek był trudny.Kiedy jeszcze nie miałam wniosku od lekarza bo mi nie chciał wypisać po pierwszej chemii poszłam po przymierzać peruki.Oczywiście nie mogłam.Ta pani mi wytłumaczyła,że są to artykuły medyczne ,powinnam mieć wniosek i dopiero zrozumiałam.Miałam jeszcze dużo włosów były one przetłuszczone bo bałam się myć żeby nie wypadły i dopiero zrozumiałam ,że powinnam przyjść w momencie kiedy będzie mi potrzebna ,a nie przymierzać jak buty czy bluzkę. Po następnej chemii jak poszłam po 3 tygodniach już wybrać i wziąć miałam inne spojrzenie i inny gust. Nie dziwię się tej Pani ,że czasami musi być zdecydowana. Są to artykuły medyczne i każdda z nas chce mieć ten swój.Myślę,że jednak tam zawsze jest miły uśmiech ,otwartość na człowieka i każdy jest sympatycznie obsłużony.Czasami to my chorzy mamy też nieuzasadnione pretensje i żal do świata ,że jesteśmy chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Amazonki, peruki IP: *.acx.pl 14.08.10, 13:30 Gdy zzachorowałam i odwiedzziłam w/w sklep odrzuciło mnie od niego. Wszystko było wżniejsze niż Ja. Oprócz mnie nie było nikogo w sklepie. Po oczekiwaniu 10 minut nie wytrzymałm i wyszłam. jeśli chodzi o peruki można mieżyc nawet gdy ma sie włosy. W sklepach profesjonalnych zakładają specjalną siatkę na głowę aby włosy nie przeszkadzały, a wypadające włosy nie pozostały w peruce. Wskazane jest mierzyć perukę gdy masz jeszcze włosy, wtedy n ie przechodzisz takiego szoku. osobiście kupuję sprzęt dla amazonek we Wrocławiu. największy wybór jest w sklepie Beaute de Femme na ul. Pereca 23. Można tam wybrać ładną perukę w ramach kwoty z NFZ. Również można poszaleć i dopłacić. strona internetowa www.rokoko.com.pl i www.peruki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w peruce Re: Amazonki, peruki IP: 212.109.137.* 04.10.10, 13:14 mierzyć się pisze przez rz a nie ż to po pierwsze\ miara\,po drugie musi być Pani okrutną osobą , ale i tak właśnie też się zachowują chore osoby, skoro Pani w ten sposób mówi o sklepie.Jest tam bardzo schludnie,czysto ,Pani ta bardzo uprzejma daje każdemu mierzyć perukę chociaż nie powinna bo te siateczki są bardzo cienkie,śliskie i dokładnie nie da się ubrać.Natomiast widziałam z jakimi tłustymi włosami są panie po peruki a jest to produkt medyczny.Jak brałam perukę to też chciałam mieć nową ,nie mierzoną przez inną pacjentkę.Jak tak kilka pań przymierzy nową perukę to ona jest nic nie warta.Nie jest już świeża,jest przepocona i poluzowana.Nie jest to takie proste każdej pani doradzić i wybrać.Natomiast łatwo jest oczerniać kogoś.Ta Pani jest też amazonką ,więc stara się jak może .Robi to kilka lat ,ale nigdy wszystkim się nie dogodzi.Dobrze by było ażeby ta Pani swoje przemyślenia też napisałaco czuje kiedy ma trudne pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
pudrowyroz Re: Amazonki, peruki 10.03.11, 15:40 Pudrowy róż jest sklepem przyjaznym amazonkom ! W naszym sklepie uzyskasz fachową pomoc w dobraniu protezy piersi oraz odpowiedniego biustonosza. Realizujemy wnioski NFZ , na protezy jak również na nakładki uzupełniające. Sklep mieści się w warszawie, na Saskiej Kępie przy ul. Styki 1 Serdecznie zapraszamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Amazonki, peruki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 11:57 www.peruka.pl a nie peruki.pl. To prawda beaute de femme jest największą firmą i z największą ilością towaru. To co wiem to jest to hurtownia u której wszystkie sklepy kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna Re: Amazonki, peruki IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 17:17 nie wiem jak ty ,ale ja tam spotkalam super babke Odpowiedz Link Zgłoś
elizahor Re: Amazonki, peruki 22.12.10, 14:58 Hej, Ja polecam wam coś lepszego od peruki sztucznej,którą na km można rozpoznać-otóż peruki naturalne ! Na rynku jest coraz więcej ofert, gdyż takie peruki to rewelacja. W Polsce istnieje kilka klinik,oferujących takie właśnie peruki. Jedną z nich wiem,że jest HairLab. Oferują oni peruki, nie uszkadzające tkanki łącznej, nie uczulające, nie wywołujące podrażnień, ani żadnych działań ubocznych. Wykorzystują oni cieniutką bazę , na której włosy osadzone są specjalną techniką, aby uzyskać efekt „wyrastania włosów ze skóry głowy”. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Amazonki, peruki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 12:09 w Beaute de femme też kupisz. U nich nazywa się to secondhair systems. To są poprostu peruki z najwyższej pułki i strasznie drogie na które się czeka aż 3mc ale podobno są na kilka lat. To ich stronka www.secondhair.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anija Re: Amazonki, peruki IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 14:25 Witam szukam sklepu z perukami w okolicach Sosnowca , Katowic Zależy mi na fachowej pomocy w doborze i możliwości przymiarki . Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonik Re: Amazonki, peruki IP: *.e-wro.net.pl 08.12.11, 22:14 allegro.pl/listing/user.php?us_id=7474864 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BILA Re: Amazonki, peruki IP: *.play-internet.pl 16.01.12, 11:54 Ja od lat kupuję fryzurę w salonie Swiat Peruk w Katowicach i jestem bardzo zadowolona , przedewszystkim wybór jest duży nie to co w innych sklepach medycznych kilka modeli max , no i refundacja jest oczywiście, www.swiatperuk.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latienne Re: Amazonki, peruki IP: *.play-internet.pl 16.01.12, 13:33 Ja też kupowałam tam peruką przed sylwestrem , mega wybór , a fryzura szokowała wszystkich na imprezie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: Amazonki, peruki IP: *.ghnet.pl 03.07.13, 14:44 szczerze nie polecam firmy Rokoko. Moje doświadczenia dotyczą sklepu w Krakowie, przy ul. Szlak 24. Podejście Pan do klienta jest poniżej wszelkiej krytyki. Przykro o tym pisać bo podczas całej choroby spotykam wyłacznie życzliwych i pomocnych ludzi a w przypadku tego sklepu zostałam zwyczajnie oszukana i naciągnięta. Nie jestem "trudnym klientem" i przyszłam do sklepu ze świeżo umytymi włosami jeszcze przed rozpoczęciem chemioterapii. W dużym skrócie Pani nie chciała mi początkowo pokazać żadnej peruki (a juz bron boze z włosów naturalnych). Kiedy zapytałam czy istniej możliwość zrobienia peruki z moich włosów (miałam wówczas długie naturalne włosy) Pani powiedziała że się nie da a jeśli już to trzeba czekać minimum 3 miesiące (a do tego czasu zdążę już wyłysieć). Finalnie jak juz się "wytłumaczyłam" że jestem chora i perukę jestem zmuszona kupić, Pani zaproponowała mi kilka peruk syntetycznych wszystkie powyżej 700zł (tłumacząc że z tego czy tamtego modelu nie ma koloru albo nie będzie pasować) Peruka która ostatecznie została mi wciśnięta (z długimi włosami mimo iż cały czas prosiłam o krótkie) kosztowała 1000zł i jak się potem okazało była najdroższą peruką syntetyczną w ofercie sklepu Rokoko...Kupiłam tą perukę bo chciałam ten temat mieć juz za soba. Jak się okazało godzinę pózniej w zakładzie perukarskim ulicę obok (na Długiej) przemiła Pani poinformowała mnie że moze mi zrobić w miesiąc perukę z moich włosów za jakies 1200zł...Peruki z Rokoko oczywiscie nie da się zwrócić bo to wyrób medyczny. Ale żebym czasem nie próbował dochodzić swoich racji, Pani z Rokoko przezornie nie dołączyła do mojego zakupu rachunku sprzedaży....Normalnie nie zostawiłabym tak tego tematu ale mam teraz inne priorytety i Panie z Rokoko dobrze o tym wiedzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspansja Re: Amazonki, peruki IP: *.homebroker.pl 09.09.13, 10:54 Cześć wszystkim Tak się składa, że mam piękną perukę z prawdziwych długich włosów . Nigdy nie była używana . Być może komuś będzie potrzebna a chcę za nią naprawdę niedużo . Pozdrawiam serdecznie i jeśli znajdzie się ktoś, komu będzie potrzebna proszę o kontakt najpierw za pośrednictwem postu, potem podam swój email i telefon. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truszka2 Re: Amazonki, peruki IP: *.31.12.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.14, 22:05 Witam, Czy pani ogłoszenie jest nadal aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Amazonki, peruki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.19, 22:21 Kiedy czytam ten wpis jest mi bardzo przykro i smutno.Nie wierzę,że ktoś będący w Punkcie Amazonka mógł wydać taką opinię.Prowadząca ten Punkt to osoba ozłotym sercu,bardzo szlachetna i naprawdę pomagająca.Jest bardzo uczynna i miła.Sama jest Amazonką i spełnia wszystkie oczekiwania nas Amazonek. Odpowiedz Link Zgłoś