Dodaj do ulubionych

Zapomniane forum :-)

13.03.12, 08:17
Długo mnie nie było. Tak czasem jest ze nie masz nic do powiedzenia. Dzień za mija , dzien podobny do dnia . Zrobiło sie wiosennie wiec budzę sie z tego dziwnego letargu. Sprawy sie jakoś poukładały i mam nadzieję ze na nowo ożywimy nasze forum. Pozdrawiam Was serdecznie
Obserwuj wątek
    • xy.5 Re: Zapomniane forum :-) 13.03.12, 20:01
      Pozdrawiam.
      • ba-7 Re: Zapomniane forum :-) 07.05.12, 10:33
        Jak można coś mówić jeśli nikt nie słucha?
        • irenaki Re: Zapomniane forum :-) 07.05.12, 12:32
          Samo zycie ale trzeba mówić. Opowiedz mi jak ci minął majowy tydzień bo mnie w kratkę smile A ta kratka polega na tym ze jeden dzien mogę isc i isc a nastepny dzien nici z chodzenia. Nie powinnam kwekac ale moje kolana i biodra są do wymiany a ja przekładam i przekładam ....
          Pozdrawiam
          • ba-7 Re: Zapomniane forum :-) 17.06.12, 20:15
            Przepraszam, że nie odpowiadałam i nie zaglądałam.
            Bardzo to przykre, że masz kłopoty z chodzeniem - może już jest lepiej, bo wreszcie słoneczko przygrzewa, to chęć do życia wraca.
            Ja, dzięki Bogu, chodzić mogę i dużo chodzić powinnam, ale samochód mi przeszkadza big_grin.
            Najbardziej martwi mnie czas, który pędzi jak szalony i z niczym zdążyć nie mogę.
            • chris.w5 Re: Zapomniane forum 13.12.24, 16:01
              nie takie zapomniane, jeden pamięta
              • chris.w5 Re: Zapomniane forum 19.06.25, 17:22
                > nie takie zapomniane, jeden pamięta

nie jest tak źle, pośród forów na 'Rówieśnicy' to forum na drugim miejscu pod względem aktywności.
                Fakt, że na innych forach aktywność nie jest duża, entuzjazm pisania na forach minął?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka