dylandog 17.12.09, 13:05 Naprawdę fajna polecam, kupić można tu tinyurl.com/y8695lx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winietou Nokia N97 Mini to uproszczona wersja modelu N97 17.12.09, 13:30 coz za blyskotliwy tytul. nie wpadlbym na to ze wersja mini oznacza uproszczona wersje, w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Nokia N97 Mini - młodszy brat N97 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 14:02 Wczoraj przesiadlem sie z n95 8gb na ta n97 mini i szczerze mowiac tesknie za stara komorka juz ;) oczywiscie trzeba sie przyzwyczaic do calkiem innej obslugi ale jednak "intuicyjny" to on nie jest i osobom mniej cierpliwym calkowicie go nie polecam bo zeby cokolwiek na nim zrobic trzeba sie niezle "pobawic" tak ze prostota on nie grzeszy ale jednak mi na prostocie nie zalezy wiec mam nadzieje ze sie jakos dostosuje...i ciezkie to jest, taki klocek metalowy tak ze mini to nie wiem co on ma bo maly i lekki nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Nokia N97 Mini - młodszy brat N97 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 22:57 ja przesiadłem się z n85...i mam podobne zdanie co Ty...no i bateria...mi wytrzymuje 8 godzin !! ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekan Nokia N97 Mini - młodszy brat N97 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 14:24 aplikacja facebookowa i nokia mail - wszystko czego człowiekowi do szczescia potrzeba. Jestem tylko ciekawy kiedy pojawi sie u operatorów, np w Orange bo oni dają ryczałt na nokia mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIG Nokia N97 Mini - młodszy brat N97 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 20:39 DLA MNIE N97 TO SYF JAKIEGO NIE WIDZIAŁEM SAMORESET,ZAWIAS,MUŁ ITP. OGÓLNIE WIELKA LIPA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: Nokia N97 Mini - młodszy brat N97 23.01.10, 07:02 Gość portalu: BIG napisał(a): > DLA MNIE N97 TO SYF JAKIEGO NIE WIDZIAŁEM SAMORESET,ZAWIAS,MUŁ ITP. OGÓLNIE WIE > LKA LIPA!!!! *** Jak się nie ma na etui do telefonu to nie może mieć na telefon, wtedy się wybrzydza. Pomaga chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś