samogracz 29.12.09, 18:37 jaki możecie polecić mi telefon do korzystania z internetu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolodziejo Re: Telefon do internetu 29.12.09, 22:42 Na wyświetlaczu telefonu czy na komputerze (jako modem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falkor Re: Telefon do internetu IP: *.siedlce.vectranet.pl 29.12.09, 23:06 Ja do znudzenia bede polecał G1. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Telefon do internetu 30.12.09, 02:44 uzywalem plusfona (przegladarka opera mini) i dawal rade teraz mam nokie e51 i jest ok nie mniej jednak patrz na ekrak - im wiekszy tym lepszy (no ale zeby i jeego rozdzielczosc szla w parze z wielkoscia nie dam glowy, bo widzialem prezentacje na jakims video w sieci, ale chyba chcialbym nowe chocolate do obslugi internetu (tak, jestem wiesniakiem) Odpowiedz Link Zgłoś
samogracz Re: Telefon do internetu 30.12.09, 22:22 myślałem właśnie o jakiejś nokii ze względu na symbiana i jego możliwości, telefony typu lg mnie nie interesują... Chodzi mi o telefon w którym za pomocą opery mógł bym przeglądać net i za pomocą samego aparatu pobierać maile. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Telefon do internetu 31.12.09, 00:59 ten symbian to nie taki znowu rewelacyjny system co prawda lepszy telefon z systemem niz telefon bez systemu, ale symian jest odrobine klopotliwy w uzytkowaniu co prawda jest stabilny i raczej sie nie wiesza, ale te klopoty z instalacja niepodppisanego oprogramowania.... brrrrr co prawda mozna z tym zyc a nawet obchodzic zabezpieczenia (łamanie syetemu, zmiana daty w telefonie celem oszukania certyfikatu), ale jesli o mnie chodzi, po dotychczasowych doswiadczeniach szukalbym innego systemu operacyjnego (choc pewnie bardziej dlatego ze lubie nowe poznawac nowe rzeczy) z 2 strony nie bedziesz instalowal w telefonie 1000 dennych aplikacji ktorych nigdy nie uzyjesz zainstalujesz kilka programow ktore bedziesz regularnie uzywal i mysle ze znajdziesz takie ktore nie beda wymagaly grzebania w ustawieniach telefonu (wie co pisze - na poczatku wydawalo mi sie ze porzebuje mase g*wnianego oprogramowania, czas pokazal ze korzystam z kilku aplikacji i to akurat te programy z instalacja ktorych nie mialem zadnego klpotu) rada - poszukaj telefonu kotry ci najbardziej odpowiada poszukaj forum jego uzytkownikow, przejrzyj je i to pomoze ci w wyborze typu kupic czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nb Re: Telefon do internetu IP: 88.220.106.* 01.01.10, 20:14 Zdecydowanie iPhone (iPhone OS), któryś z HTC (Android / Win) czy Motorola Milestone (Android 2) Nokie nie radzą sobie z przeglądaniem tak dobrze jak w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falkor Re: Telefon do internetu IP: *.siedlce.vectranet.pl 01.01.10, 23:14 Polecam dodadkowo telefon z pełną klawiaturą qwerty ( nie chodzi o ekranową ) zdecydowanie ułatwia ona prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Telefon do internetu IP: 77.255.52.* 31.12.09, 12:01 poczytaj sobie o nowycjh planach nokii na blogu :) mobilnyinternet.blox.pl/2009/12/Dla-Nokii-swiat-to-za-malo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n93 Re: Telefon do internetu IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.10, 23:56 ja polecam nokie n93 ma wi-fi fajna zabawka za małe pieniądze np. www.allegro.pl/show_item.php?item=887403867 Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Telefon do internetu 15.01.10, 23:58 Nikt od ciebie nie kupi tej cegłówki z wyświetlaczem wielkości znaczka pocztowego, zwłaszcza do internetu... Odpowiedz Link Zgłoś