Gość: Maciej D. IP: *.visp.energis.pl 13.04.04, 20:53 -ten sam głos w reklamach -prefiks 888 jest zarejstrwoany na ere -smsy można słać dzięki era omix pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: co łaczy heyah z era: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 09:51 Łączy ich wszystko. To kolejna usługa ERY taka jak TAK-TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemass gówno prawda IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 11:21 ludziska, czy tak trudno zrozumiec ze era i heyah to są marki handlowe a łączy je jedno, wspólny właściciel TO WSZYSTKO no chyba ze ktos jest imbecylem i nie wie co oznacza pojecie marka!!! I NIE PISZCIE ZE HEYAH TO TAK TAK BO MNIE KREW ZALEWA I DEBILE NIE CHODZCIE DO SALONOW ERY PO HEYAH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: gówno prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:22 HEYAH to taka sama usługa jak TAK-TAK. Czyli tez pre-paidowa. Mówiąc taka sama usługa nie mam na myśli, że to to samo! HEYAH i TAK-TAK są dla ERY (właścicielem jest: PTC) tym samym czym SIMOLUS dla PLUSA (właścicielem jest: Polkomtel) i POP dla IDEI (właścicielem jest: Centertel) Tylko, że ERA obrała nową na naszym rynku operatorów GSM strategię marketingową odcinając się od HEYAH (stąd brak tej usługi w sprzedaży w salonach ERA) Wcześniej nie robiła tego z TAK-TAKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemass Re: gówno prawda IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 18:14 kolega czegos nie rozumnie czy jak idziemy do salonu kia i chcemy kupic hyundaia i nie chca nam go tam sprzedac, to mowimy ze sie odcinaja od hyundaia??? nie rozumiem kolegi era i hehey maja tyle samo wspolnego co renault i nissan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: gówno prawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 10:32 Bzdury Przemass piszesz, chyba nie masz pojęcia o brandingu. PTC stworzyła nowy brand i tyle, który ma się wyraźnie odcinać od brandu macierzystego. Cała infrastruktura Ery (w zasadzie firmy PTC, bo Era to tylko nazwa handlowa Polskiej Telefonii Cyfrowej) jest wykorzystywana przez Heyah. Różni się tylko kanał dystrybucji. Chodzi właśnie o to aby tacy ludzie jak Ty myśleli, że to coś zupełnie innego. Cóż dałeś się złapać w marketingowy chwyt firmy PTC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemass sam sobie kolega zaprzecza:))(ntxt) IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 15.04.04, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: co łaczy heyah z era: IP: *.visp.energis.pl 14.04.04, 18:13 WIEM O TY WSZYTKIM! NIE WYCZULIŚCIE PODTEKSTU?! PS. O HEYAH WIEDZIAŁEM 2 TYG. PRZED URUCHOMIENIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemass ja tez i co z tego:) IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemass a jak kolega taki poinformowany to niech mi powie IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 14.04.04, 18:23 kiedy rusza nowa oferta tak taka i jakie beda stawki, hehe:)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: a jak kolega taki poinformowany to niech mi p IP: *.visp.energis.pl 14.04.04, 21:33 o tak taku nic nie wiem ale mają być nowości w popie. Co tu dużo pisac - czytam newsy z www.gsmonline.pl :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś