Dodaj do ulubionych

siemens CX65 - lipa??

10.08.04, 15:02
macie tego siemensa - podzielcie sie uwagami...

oplaca mi sie wydac na niego ok. 800,- ??
bateria cienko trzyma ??
dlugo sie wgrywa JAVA ??
tylko 5MB wolnej pamieci (drugie 5MB zakichane softem) ??

thx&pzdr
Obserwuj wątek
    • maciej-d Re: siemens CX65 - lipa?? 10.08.04, 15:34
      przymierzałem się do tego telefonu ale pod wpływem bardzo wielu negatywnych opni
      zrezygnowałem z jego kumpna. Ponoć ma kiepskiej jakości obudowe, kiepski
      software. Ps. napewno nie warto płacić za niego 800zł, gdyż telefon ten bedzie
      taniał, bo opy go coraz taniej w promocjach sprzedają.
      • karburatorek Re: siemens CX65 - lipa?? 11.08.04, 20:21
        Witam! Mam!
        Obudowa jak obudowa, trzeszczeć nie trzeszczy, wygląd ma ładny. Odnośnie softu:
        jest tak duża ilość nowych funkcji, że trudno ustrzec się błędów, jednak
        upgrade'y są na bieżąco, i widzę że te błędy znikają, a w zamian pojawiają się
        nowe funkcje. Wyświetlacz jest super, olbrzymie możliwości obróbki zdjęć,
        aktualnie coraz więcej możliwości internetowych "zagospodarowania" telefonu:
        tematy, tapety, Jawy. Przyznam, że pewien czas musiałem się przyzwyczajać,
        pomimo że w zasadzie używam ze świadomego wyboru tylko Siemensów, wiązało się
        to jednak chyba z koniecznością zaznajomienia z obsługą wielu nowych funkcji, w
        tej chwili już jest OK. Nie można się po tym modelu spodziewać nie wiadomo
        czego, to w końcu "C-klasa", czyli segment popularny. Brakuje mi jedynie
        funkcji zrzucania telefonu na beton i topienia go byle gdzie. (poprzednio
        miałem ME 45)
        • Gość: nindustrial2005 gdyby mial BT IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.08.04, 22:27
          bralbym bez zastanowienia
        • Gość: pidżej Re: siemens CX65 - lipa?? IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 23:42
          już mam M65 - czyli to samo ale w wydaniu serwajwalowym. Z ery w biznesie za
          cyrograf na kolejne 24! jeszcze nie rzucałem, ale przemyslę.
          pzdr, PJ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka