webminister 10.08.04, 15:02 macie tego siemensa - podzielcie sie uwagami... oplaca mi sie wydac na niego ok. 800,- ?? bateria cienko trzyma ?? dlugo sie wgrywa JAVA ?? tylko 5MB wolnej pamieci (drugie 5MB zakichane softem) ?? thx&pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej-d Re: siemens CX65 - lipa?? 10.08.04, 15:34 przymierzałem się do tego telefonu ale pod wpływem bardzo wielu negatywnych opni zrezygnowałem z jego kumpna. Ponoć ma kiepskiej jakości obudowe, kiepski software. Ps. napewno nie warto płacić za niego 800zł, gdyż telefon ten bedzie taniał, bo opy go coraz taniej w promocjach sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
karburatorek Re: siemens CX65 - lipa?? 11.08.04, 20:21 Witam! Mam! Obudowa jak obudowa, trzeszczeć nie trzeszczy, wygląd ma ładny. Odnośnie softu: jest tak duża ilość nowych funkcji, że trudno ustrzec się błędów, jednak upgrade'y są na bieżąco, i widzę że te błędy znikają, a w zamian pojawiają się nowe funkcje. Wyświetlacz jest super, olbrzymie możliwości obróbki zdjęć, aktualnie coraz więcej możliwości internetowych "zagospodarowania" telefonu: tematy, tapety, Jawy. Przyznam, że pewien czas musiałem się przyzwyczajać, pomimo że w zasadzie używam ze świadomego wyboru tylko Siemensów, wiązało się to jednak chyba z koniecznością zaznajomienia z obsługą wielu nowych funkcji, w tej chwili już jest OK. Nie można się po tym modelu spodziewać nie wiadomo czego, to w końcu "C-klasa", czyli segment popularny. Brakuje mi jedynie funkcji zrzucania telefonu na beton i topienia go byle gdzie. (poprzednio miałem ME 45) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nindustrial2005 gdyby mial BT IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.08.04, 22:27 bralbym bez zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: siemens CX65 - lipa?? IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 23:42 już mam M65 - czyli to samo ale w wydaniu serwajwalowym. Z ery w biznesie za cyrograf na kolejne 24! jeszcze nie rzucałem, ale przemyslę. pzdr, PJ Odpowiedz Link Zgłoś