Dodaj do ulubionych

Coś zamiast Telegrosika?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:08
Zakazano nam w pracy wykonywania prywatnych telefonów. W zamian polecono
kartę Telegrosik. Właśnie kupiłam taką (na szczęście tylko za dychę) i po
pierwsze: wynika z niej, że służy tylko do rozmów zagranicznych (a mnie
chodzi o dzwonienie do domu), po drugie tylko z aparatu z wybieraniem
tonowym. U nas w pracy akurat jest taki tylko fax. Ale istotniejsza jest
kwestia możliwości wykonywania telefonów miejscowych.
Istnieje jakiś inny wynalazek?
Obserwuj wątek
    • omega161 Re: Coś zamiast Telegrosika? 12.05.05, 14:57
      Kupujesz słuchawki z mikrofonem (około 15 zł) i instalujesz jakis komunikator
      głosowy na komputerze.Ja korzystam z Wpkontakt, bo łatwo zasilic konto.Rozmowy
      bardzo tanie, jakosc gorsza, ale mozna korzystac.
      • Gość: lamerka Re: Coś zamiast Telegrosika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:56
        No zastanówmy się: czy ja nie mówię o dzwonieniu do dziecka, do mamy, do cioci
        ze spóźnionymi zyczeniami (bo w domu znów zapomnę)? Więc co Ty mi o słuchawkach
        i komunikatorach, kolego... Nie chodzi o pogaduchy ze znajomymi, bo na to po
        pierwsze jest gg, a po drugie i tak nie ma w pracy czasu, tylko o możliwość
        zadzwonienia w pilnej sprawie do domu, ze stacjonarnego na stacjonarny
        zasadniczo.
        Nie wierzę, że nie ma takiej możliwości.
        • Gość: lili nieładnie IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 12.05.05, 20:06
          ktoś do ciebie grzecznie a ty go besztasz ja bym ci juz nie pomogl
          • Gość: lamerka Re: nieładnie IP: *.autocom.pl 13.05.05, 06:38
            Eeee, od razu besztasz, uściślam po prostu ;-)
            Jeśli tak to wypadło, przepraszam. Jakoś tak w pracy jestem bardzo konkretna ;-)
            • Gość: omega161 Re: nieładnie IP: *.cpu / *.cpu-zeto.com.pl 13.05.05, 10:39
              Po pierwsze jestem kobietą i sądzę ,ze starszą od ciebie, bo moje dzieci są juz
              dorosłe.Po drugie : rada jest dobra,poniewaz od kiedy mamy wyłączone wyjscie na
              miasto z pracy komunikuję się w ten sposob.To nie jest GG.Mozna zadzwonic na
              zwykły telefon w kazdej sieci,w kazdym panstwie.Na telefon !!! -podkreslam.a NA
              SŁUCHAWKI ZA 15 ZŁ PEWNIE CIEBIE STAC?kOMUNIKATORY SĄ ZA DARMO,ALE JEZELI
              ŁĄCZYSZ SIĘ NA TELEFON TO MUSISZ OPŁACIC, ALE POŁACZENIA SĄ TANSZE NIZ NP W
              TELEKOMUNIKACJI (OCZYWISCIE GORSZEJ JAKOSCI,ALE MOZNA KORZYSTAC)
            • omega161 Re: nieładnie 13.05.05, 10:42
              A na drugi raz,zanim udzielę rady na forum ,ugryzę się w język i zastanowię się
              czy warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka