dziku213 20.07.05, 13:20 WITAM! Czy ktos zna stronki www gdzie można za darmo sciagnac np.dzwonki,gry java,tapety,wygaszacze itp. zeby pozniej zgrac je przez IRDA do komórki??? Z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polek [...] IP: *.miechow.com / *.miechow.com 20.07.05, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kpiarz Re: ZA DARMO !!! 20.07.05, 13:39 Gość portalu: polek napisał(a): > Witam, pytalem kolegi i powiedzial mi ze jak wysle sie smsa o tresci > CRED 244579 na numer 7335 to dostaje sie adres serwisu www na ktorym sa > te rzeczy o ktorych mowisz i mozna je podobno sciagac za darmo a ten sms > kosztuje 0.99 zl, jak sprawdzisz to daj znac bo ja nie mam komorki ale niedlugo > bede mial i moze bym skorzystal tez jak to bedzie cos fajnego :) To Twój kolega gó.. wie, bo sms pod nr 7335 kosztuje 3,66 zł brutto. A w ogóle to spam, więc poprosimy o usunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel23 Re: ZA DARMO !!! IP: *.crowley.pl 20.07.05, 16:51 www.wafel.vitnet.pl tu troche jest Odpowiedz Link Zgłoś