Dodaj do ulubionych

motorola v500- pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 20:18
mam motorolke v500 ale straszni emni ewkurza ze mam tylko miejsce na 10
wiadomosci w skrzynce odbiorczej. tez tak macie? nie wiem na cyzm to polega
ale w skrzynce nadawczej jest miejsce na ok90 wiadomosci. Da sie to jakos
zamienic?
Obserwuj wątek
    • blq problem lezy w Twoim PLUSIE 01.02.06, 20:43
      po prostu masz kartę SIM "autorstwa" najbardziej gó..anego operatora w PL. Za
      tą pamięć "10" (co z tego, że tylko w prepaid?) powinni się wstydzić!

No nic... da się temu zaradzić. Po prostu trzeba smsy przesunąć z karty sim do
      pamięci telefonu.

Opcode - 47
      Field1 - 50
      Field2 - 1
      Field3 - 64
      Field4 - 1
      Field5 - 168

A o co chodzi? - przeczytasz tutaj:
      www.matrax.net/forum/showthread.php?t=8358
      • Gość: mua Re: problem lezy w Twoim PLUSIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:34
        dzieki wielkie! tylko jakbys mogl mi napisac dokladnie krok po kroku co mam
        zrobic, bo z tego co przeczytalam z linka nie bardzo sie orientuje. tzn nie
        wiem co mam wpisac juz jak mi sie pojawi opcode. Dzikei wielkie jeszcze raz!
        • blq Re: problem lezy w Twoim PLUSIE 02.02.06, 21:38
          no wpisujesz liczby tylko - a te pierwsze wyrazy pojawiają się "same". po
          wpisaniu potwierdzasz odpowiednim klawiszem. i to wszystko.

www.matrax.net/forum/showthread.php?t=7904
          tam masz jeszcze jeden link odn tego tematu :)

pozdrawiam.
    • Gość: Kamil Re: motorola v500- pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:08
      Niech szanowny Pan blq nie obraża mojego ulubionego operatora, którego karty już
      od dobrych 3-4 lat mieszczą 20-30 wiadomości (Plus Mega 2, 2.5, 3).
      Siecią, której karty mieszczą obecnie tylko 10 wiadomości, jest tańsza marka
      Ery, znana przez niektórych pod nazwą Heyah...
      • Gość: mua Re: motorola v500- pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:57
        to nie jest wina plusa. bo jak karty przeloze do innego telefonu to mam pelno
        wolnego miejsca na eski. :|
        • blq Re: motorola v500- pytanie 05.02.06, 17:11
          niektore telefony mają domyślnie włączone "sms w pamięci telefonu" a innym
          trzeba to dopiero odblokowywać - tak jak motorolom vXXX (przynajmniej tym
          starszym modelom).

PS. @Kamil, no faktycznie tylko 10 na heyah, brat ma heyah, ale ma też telefon
          na którym się mieści kilkaset sms, więc jakoś tego nie zauważamy :)
    • Gość: mua Re: motorola v500- pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:35
      to chyba jednak ni edla mnie. po wpisaniu tego kodu nic mi sie nie pokazuje.
      ble. chyba jednak pojde do serwisu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka