Gość: glucek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:22 czy jest w niej coś takiego jak wygaszacz w postaci zegara (podobnie jak w siemens czy nokia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glucek Re: motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 08:41 jest czy nie jest, bo nie mogę ogarnąć tego telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertyq Re: motorola L6 IP: *.netair.pl 12.08.06, 10:00 Nie wiem jak jest w l6, ale powinno byc podobnie. Wejdz w menu ---> ustawienia ---> ustawienia poczatkowe ---> limit wysmietlania ---> 1 lub 2. min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glucek Re: motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:09 czyli w tym tel nie ma pokazywania godziny po zablokowaniu klawiatury tylko trzeba go odblokowuwać aby czas zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertyq Re: motorola L6 IP: *.netair.pl 12.08.06, 12:23 Wlasnie doczytalem w instrukcji Twojego telefony, ze po ww zabiegu wyswietlacz sie wylacza calkowicie. U mnie, w e1 pokazuje goddzine oraz stan baterii i zasiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glucek Re: motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:56 jednym słowem lipa z godzinią, trza właczyć aby luknąć, kiepawo troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glucek Re: motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:58 ale zdjęcie można przypisać osobie dzwoniącej (posiałem instrukcje, ale słyszałem że można) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glucek Re: motorola L6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 13:07 mam ten model w orange i na wyświetlaczu dodali podręczne menu, czy da się to jakoś wyłaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma motorola L6 IP: *.krasnystaw.net 12.08.06, 13:49 prawdopodobnie pytasz o ogłupiające standardowe dla wszystkich słuchawek menu orangutana? Odpowiedz Link Zgłoś
blq Re: motorola L6 12.08.06, 13:53 oczywiscie ze sie da. w motoroli to zwykla aplikacja java, usuwasz to motomidmanagerem, a najlepiej softa zmienić - całe gó.. Orang pojdzie w diabły... www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=105 Odpowiedz Link Zgłoś