Gość: helena541 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 14:03 Poszukuję Bogumiły Klimeckiej(nazwisko panieńskie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: poszukuję IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 06.07.11, 21:09 Z jakiej miejscowości? coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena541 Re: poszukuję( do pani Ani) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 22:54 Bogumiła klimecka w latach 60-70 tych mieszkała w Lodzi na ulicy Ciasnej być może do tej pory mieszka w Lodzi ale nie na tej ulicy,poszukuję jej od dawna lecz jak do tej pory bez skutku.Bogusia była moją koleżanką z dzieciństwa.Później nasze drogi rozeszły się ,gdyż wyprowadziłam się do innego miasta.Pani Aniu,jeśli pani coś wie na ten temat ,proszę o odpis. Odpowiedz Link Zgłoś
przeprosiny Re: poszukuję 09.07.11, 22:04 Dzień dobry, zapraszam Panią do udziału w nowym programie TV o zerwanych więzach, utraconych kontaktach, powikłanych ludzkich losach. Będziemy odszukiwali dawno nie widziane osoby i (jeżeli obie strony będą sobie tego życzyły) organizowali im spotkania. Jestem profesjonalnym poszukiwaczem - i chętnie podejmę się odszukania p. Klimeckiej, jeżeli zgodzi się Pani na udział w naszym programie. podaję kontakt: iwona.konieczna@endemol.pl tel. 504 083 757 (prosze o krótki telefon a oddzwonię) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkiboy Re: poszukuję 21.07.11, 18:14 Witam serdecznie! Pozwalamy sobie skierować niniejszą korespondencję, ponieważ znaleźliśmy post na forum gazeta.pl. Jesteśmy specjalistami w poszukiwaniach osób i jeśli nastąpi taka potrzeba jesteśmy gotowi pomóc. więcej na: www.resh.home.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś