Dodaj do ulubionych

poszukuję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 14:03
Poszukuję Bogumiły Klimeckiej(nazwisko panieńskie)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: poszukuję IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 06.07.11, 21:09
      Z jakiej miejscowości? coś więcej?
      • Gość: helena541 Re: poszukuję( do pani Ani) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 22:54
        Bogumiła klimecka w latach 60-70 tych mieszkała w Lodzi na ulicy Ciasnej być może do tej pory mieszka w Lodzi ale nie na tej ulicy,poszukuję jej od dawna lecz jak do tej pory bez skutku.Bogusia była moją koleżanką z dzieciństwa.Później nasze drogi rozeszły się ,gdyż wyprowadziłam się do innego miasta.Pani Aniu,jeśli pani coś wie na ten temat ,proszę o odpis.
    • przeprosiny Re: poszukuję 09.07.11, 22:04
      Dzień dobry,

zapraszam Panią do udziału w nowym programie TV o zerwanych więzach, utraconych kontaktach, powikłanych ludzkich losach.

Będziemy odszukiwali dawno nie widziane osoby i (jeżeli obie strony będą sobie tego życzyły) organizowali im spotkania.

Jestem profesjonalnym poszukiwaczem - i chętnie podejmę się odszukania p. Klimeckiej, jeżeli zgodzi się Pani na udział w naszym programie.

podaję kontakt:
      iwona.konieczna@endemol.pl
      tel. 504 083 757 (prosze o krótki telefon a oddzwonię)
    • pinkiboy Re: poszukuję 21.07.11, 18:14
      Witam serdecznie!
      Pozwalamy sobie skierować niniejszą korespondencję, ponieważ znaleźliśmy post na forum gazeta.pl.
      Jesteśmy specjalistami w poszukiwaniach osób i jeśli nastąpi taka potrzeba jesteśmy gotowi pomóc.
      więcej na:
      www.resh.home.pl

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka