bartek79 31.07.04, 02:10 Poszukuje osób noszących nazwisko Młudzik oraz miejc z nim związanych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczecinianin Znam jednego Młudzika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:43 Jest (czy nadal jest?) aktorem w Teatrze Współczesnym w Szczecinie. Mężczyzna po czterdziestce, niewysoki, dość krępy. Ciekawa osobowość aktorska. Grał w wielu przedstawieniach w reżyserii Anny Augustynowicz (dyrektor Teatru). O pochodzeniu rzecz jasna nic nie wiem, ale skontaktowanie się z tym człowiekiem nie powinno sprawić żadnych trudności. Pozdrawiam Romek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Zapomniałem dodać, że ma na imię Grzegorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Zapomniałem dodać, że ma na imię Grzegorz IP: *.se.client2.attbi.com 23.09.04, 07:29 Niech mam swoj udzial w rozslawianiu ludzi.....Romek -zapomniales dodac,ze jest mezem Anki Januszewskiej.......aktorki - w tym samym teatrze......Mily czlowiek..........fajna zona..... Odpowiedz Link Zgłoś