montezuma 09.07.01, 12:52 Od jakiegoś czasu poszukuję osób o tym nazwisku po calutkim świecie. Mam już jeden sukces bo odezwał się do mnie człowiek z USA. Odezwijcie się bo już jedną rzecz mamy wspólną! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tutu Re: Nazwisko: PATRYN- czy ktoś się odezwie? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 18:50 oczywiscie Jest Rodzina o tym nazwisku w Płocku - okolice ul.Słonecznej lub gdzieś tam bo pamiętam Maćka Patryna \, który chodził do SP 12 w Płocku - bardzo sympatyczny koleś. Trochę trenował kolarstwo, ale chyba teraz przestał bo go nie widuje. naraska Odpowiedz Link Zgłoś
elzkaj Re: Nazwisko: PATRYN- czy ktoś się odezwie? 17.10.01, 20:47 cześć! Patryn to nazwisko mojego dziadka ze strony mamy.Na terenie Podkarpacia ,szczególnie w okolicach Strzyżowa , mieszka kilka rodzin o tym rzadkim nazwisku.Podobno wywodzi się ono ze Szwecji ,ale jest nieco spolszczone.Mój dziadek Józef Patryn był mjr.WP i walczył w armii Andersa. Jego syn Jerzy wraz rodziną/syn Artur i wnuk Patryk/ mieszkają w Kanadzie.Bracia dziadka mieszkają we wsi Dobrzechów pod Strzyżowem,Marek jeden z kuzynów w Krakowie. Sa to potomkowie po Aleksandrze i Emilii. Z tej lini wywodził się też lekarz wojskowy Emil Patryn,który mieszkał w Warszawie. Cześć,odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek767 Re: Nazwisko: PATRYN- czy ktoś się odezwie? 27.12.01, 17:08 u mnie w pracy pracuje Tomek Patryn. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Nazwisko: PATRYN- czy ktos´ sie˛ odezwie? 29.12.01, 00:50 kolega z podstawowki Warszawa SP146, mokotow, wiem ,ze tam dalej mieszka widywalam go w okolicy walbrzyskiej/ lotnikow/pulawskiej, bardzo wysoki brunet chyba Tomek..... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek767 Re: Nazwisko: PATRYN- czy ktos´ sie˛ odezwie? 04.01.02, 10:11 hej chyba zanmy tego samego Tomka - jakies 195 cm wzrostu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek767 Re: Nazwisko: PATRYN- czy ktos´ sie˛ odezwie? 04.01.02, 10:18 hej chyba zanmy tego samego Tomka - jakies 195 cm wzrostu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Nazwisko: PATRYN- czy ktos´ sie˛ odezwie? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 05.01.02, 04:33 misiek767 napisa?(a): > hej chyba zanmy tego samego Tomka - jakies 195 cm wzrostu? :))) TAK :)))) to ten Odpowiedz Link Zgłoś