Gość: polip IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.07.01, 12:29 Szukam ludzi o nazwisku Stokłosa. Inaczej mówiąc szukam "drzewka". Rodzice pochodzą z Dobrej k/Limanowej woj. małopolskie, kiedyś nowosądeckie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajoma Re: Stokłosa IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.01, 21:34 Znalam Jasia Stoklose zamieszkalego w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likor Re: Stokłosa IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 27.07.01, 13:17 Znam Andrzeja Stołosę z Wrocławia.Pochodzi ze Skawiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alama Re: Stokłosa IP: *.tnt30.chi5.da.uu.net 27.07.01, 16:12 w miejscowosci z ktorej pochodze Przeciszow k. oswiecimia jest to bardzo powszechne nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubaj Re: Stokłosa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 18:31 Wiele osóbo tym nazwisku mieszka w Sułkowicach koło Myślenic/10km/ oraz w Rudniku sasiadujacym z wyzej wymienionymi Sułkowicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: Stokłosa IP: *.radom.pl 16.09.01, 18:24 Bożena Stokłosa, mężatka, lekarka mieszka w miejscowości Brzostek 20 km od Jasła, 11 km od Pilzna. Pracuje w tutejszym osrodku zdrowia. Jest to jakaś rodzina moich sąsiadów gdzie bywam na wakacjach. Sąsiadka nazywa się Ludwika Kudroń i Czesława Żyła. Myślę, że to jakaś rodzina, bo Limanowa to tamte okolice. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polbetty Re: Stokłosa 05.12.01, 15:23 hello mojej kolezanki mama byla STOKLOSA .mieszkala we wroclawiu./karolina .../ jesli chesz wiecej widomosci napisz na moj e;mail polbetty@yahoo.com pozdrowienia betty Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawaa Re: Stokłosa 06.12.01, 00:45 hej nieznam nikogo o takim nazwisku,lecz znalazlam duzo osob na gg tzn na programie gadu gadu, jest ich tam naprawde wielu jesli niewisz jak sie tam dostac to napisz maila,mam nadzieje ze choc troche pomoglam pozrowienia Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaFik Re: Stokłosa IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 20:55 Witam! Moja siostra ma to nazwisko po mężu. Nardzo dużo osób o tym nazwisku mieszka w Żywcu... Jeśli Cie interesują szczegóły... napisz mafik@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Stokłosa IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 19:11 Gość portalu: MaFik napisał(a): > Witam! Moja siostra ma to nazwisko po mężu. Nardzo dużo osób o tym nazwisku > mieszka w Żywcu... Jeśli Cie interesują szczegóły... napisz > mafik@poczta.gazeta.pl jest takie nazwisko w miejscowosci LADNA koloTARNOWA gm. SKRZYSZOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góralka Re: Stokłosa IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 21:48 Odezwij się!Mam znajomych w tych okolicach. anik_a@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś