Gość: Jaros IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.12.05, 09:19 zapraszamy do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula111 Re: rodzina Woźny 01.12.05, 17:53 witaj, jestem z myslowic. reszta rodzinki (najblizszej) w sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
marta-kula Re: rodzina Woźny 03.12.05, 23:46 Hej jestem z Jelcza-Laskowic i też jeszcze Woźna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: rodzina Woźny IP: *.adsl.interware.hu 08.08.07, 15:51 Pochodze z Makowa Podhalanskiego os. Ostrysz. Rocznik 1955. Mój dziadek byl Edward Wozny (1892), jego bracia to Antoni Wozny i Stefan Wozny - ten ozenil sie na Jurkówce.Bardzo duza rodzina. Nawet nie znam wielu kuzynów i kuzynek.Wielu krewnych zyje w USA. Ja mieszkam w Budapeszcie od 20 lat. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
yamaga Re: rodzina Woźny 09.08.07, 12:23 znam rodzinę Woźny z Chwałowic koło Annopola kiedyś woj tarnobrzeskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronisława Wozna Re: rodzina Woźny IP: 212.160.175.* 14.05.15, 10:13 Mój tato Teodor i ojciec mego tata pochdzili ze wszi Lipowiec miał na imie Joachim Wozny. Duzo rodziny w Ameryce i w okolicy Chełma. Odpowiedz Link Zgłoś
01stokrotka Re: rodzina Woźny 21.01.08, 21:15 Jestem ze Sosnowca,na www.nasza klasa pl. założyłam ,,Wielka Rodzinka Woźny" zapraszam wszystkich ,którzy chcieliby tam się znależć, by pokazać się innym z rodziny Woźny lub odnależć kogoś o tym nazwisku.Proszę też wszystkich, którzy posiadają i mogliby mi przesłać jakiekolwiek informacje dot.rodu Woźny ich pochodzenia,herbu itp. o pilny kontakt:01stokrotka@wp.pl- Dziękuję i pozdrawiam wszystkich o tym sympatycznym nazwisku:)M. Woźny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woźny Re: rodzina Woźny IP: *.icpnet.pl 03.02.08, 23:57 hej. tu M. Woźny. Jestem z Poznania. Moja rodzina wywodzi się z Wielkopolski. A dokładnie ostatniego przodka mam z Grońska. Też Maciej Woźny. urodził się w Bolewicach. moj mial to maciejw1976@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Woźny Re: rodzina Woźny IP: *.wavelan.pl / *.man.bydgoszcz.pl 13.03.06, 00:11 Witam jestem z Bydgoszczy , moja rodzina pochodzi z Wielkopolski, okolice Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
amamao Re: rodzina Woźny 14.04.06, 02:47 Znam ludzi o tym nazwisku. Mieszkają w miejscowości Korzonek za Kędzierzynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: rodzina Woźny IP: *.promax.media.pl 13.11.13, 23:08 Witam a dokladnie jakie okolice? Bo my z Poznania jestesmy ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: rodzina Woźny 15.04.06, 21:06 gdzies kolo kedzierzyna mam rodzine. moze to oni Odpowiedz Link Zgłoś
amamao Re: rodzina Woźny 18.04.06, 01:42 Podalam tej osobie link do tej strony. Moze sie do Ciebie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: rodzina Woźny 18.04.06, 21:11 wypytalam o rodzine w kedzierzyne i okazuje sie ze pomylilam miejscowosci . z dalsza rodzina kontakt utrzymuje tylko babcia a ja wiekszosci nigdy nie spotkalam. ale kto wie moze sie przeprowadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariadna Re: rodzina Woźny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:50 Znam Andrzeja Wożnego z miejscowości Choczew koło Leska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukaj Re: rodzina Woźny IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:54 Wolibórz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzyndzel Re: rodzina Woźny IP: *.vc.shawcable.net 15.05.06, 03:30 Wozny to bardzo wazna figura.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULA Re: rodzina Woźny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:07 Rodzina Wożny mieszkają też wDąbrówce Wielkiej koło Zgierza woj:łódzkie Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica-z-piekla Re: rodzina Woźny 09.12.06, 05:35 wozny to teraz szkole odsnieza, awansowal... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: rodzina Woźny 09.12.06, 16:08 Zielona Gora - Centrum Biznesu, dyrektor ds. promocji. Swietny gosc. Pozdrawiam, jesli akurat zaglada na to forum:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Woźny Re: rodzina Woźny IP: 83.2.11.* 21.03.07, 10:43 Pozdrowionka ja jestem z Chełmna Kujawsko-Pomorskie i też się tak nazywam moja poczta wojtek-zal@wp.pl Mój tata pochodzi z Dąbrowy Chełmińskiej koło Bydgoszczy nie znam pochodzenia rodzinki wiem że troche jest w USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holly Re: rodzina Woźny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 01:23 Moja ciotka mieszka w Jugowicach koło Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
01stokrotka Re: rodzina Woźny 21.01.08, 21:03 Wszystkich o nazwisku WOźNY serdecznie zapraszam do portalu www.nasza klasa pl. i wpisu do: ,,WIELKA RODZINKA WOźNY" może tam też znajdziecie kogoś ze swojej rodziny lub znajomego? W.R.W.założyła-M.Woźny z Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: rodzina Woźny IP: *.wb.energiapro.pl 25.07.08, 12:47 Agnieszka, kiedyś Woźna :-)) Moja rodzina mieszka w Wałbrzychu, ale nasze korzonki to Zgórznica, koło Stoczka Łukowskiego (dawne woj. siedleckie). Jest tam wiele rodzin o tym nazwisku, niekoniecznie ze soba spokrewniionych. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: rodzina Woźny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 12:30 ja jestem ze Zgórznicy. podaj maila to pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Woźny Szukam Siostry!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 30.08.15, 19:13 Szukam siostry prawdopodobnie ma na imię Aneta z domu Woźna ma najprawdopodobnie męża i mieszka pod Sanokiem , jej ojciec to Bronisław Woźny z miejscowości Hoczew koło Leska proszę o kontakt Krzysiek 794570608 Odpowiedz Link Zgłoś