Gość: karlik IP: *.mikolow.net 23.07.06, 18:15 gdzie mieszkaja????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Antoni Głaz jest ginekologiem w Szczecinie n/ 23.08.06, 17:05 A dokladnie dwoch: ojciec i syn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufferka Re: nazwisko Głaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:58 moja ciocia wyszła za mąż za Władysława Głaza, mieszkali w Oławie, jednak oboje już nie żyją, młodo zmarli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nazwisko Głaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 23:56 Głazy mieszkaja tez w okolicach Chelma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarekglaz Re: nazwisko Głaz IP: *.chello.pl 23.08.06, 12:49 Głazy mieszkają w Warszawie (ja i moja rodzina), część rodziny mieszka w Lublinie i na Lubelszczyźnie. Kiedyś mieszkałem w Zamościu, gdzie blok obok mieszkały Głazy, zupełnie nie spokrewnione ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
lika123 Re: nazwisko Głaz 30.08.06, 22:20 Cześć, takie nazwisko nosił mój dziadek i jeden z jego braci, obydwaj mieszkali w Warszawie, to nazwisko panieńskie mojej mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś