maryjanna7 18.01.07, 12:00 Marian co się z Tobą dzieje od wyjścia z Małkowic PDDz.? Jeśli ktoś zna Mariana lat ok. 50 to proszę dajcie mi znać. Mariańciu odezwij się, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małek Marian Re: Małek Marian odezwij się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:29 Kobieto, daj mi wreszcie spokój- szukasz mnie i szukasz, spokoju nie dajesz, czy do Ciebie nie dociera,że mam żonę i dzieci i nie chce kontaktów z Tobą !! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanna7 Re: Małek Marian odezwij się.... 25.01.07, 19:53 Czy to napewno Ty?. Co się tak burzysz jak nie wiesz o co mi chodzi.Ja nie potrzebuję Cię podrywać, bo sama jestem mężatką i mam dzieci. Nie spodziewałam się, że będziesz takim impertynentem. Skoro tak sie zachowujesz to albo jesteś kimś innym, albo brak Ci zwyczajnie kultury. Boisz sie ludzi, czy przeszłości.? Ja do tej pory miałam dobre zdanie o Tobie, ale chyba sie pomyliłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
troll_ona Re: Małek Marian odezwij się.... 25.01.07, 23:45 Nie. To na pewno nie on. Po prostu niektórzy mają takie niewysublimowane poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men z metropolii Re: Małek Marian odezwij się.... IP: *.connecta.pl 25.01.07, 23:13 Człowieku bądż dżentelmenem i wysłuchaj tej kobiety. Skoro to dla niej takie ważne to porozmawiaj z nią a wtedy nie będzie już pisała swoich ogłoszeń.Boisz się kobiety, która sama mówi, że ma męża i dzieci ? Albo jesteś zwykłym tchórzem, albo masz nieczyste sumienie. Kobiety nalezy traktować z szacunkiem, nie uczono cie tego?... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanna7 Re: Małek Marian odezwij się.... 31.01.07, 10:21 Za dużo sobie wyobraziłeś. Miałam być współorganizatorką zjazdu byłych wychowanków z Małkowic, bo o to mnie poproszono. Wiele osób znalazłam i nikt mnie tak nie upodlił jak Ty Marianie. Inne osoby odniosły sie do mnie z życzliwością, a Ty okazałeś się zwykłym chamem. Często tak się zachowywałeś w Małkowicach, ale ja wierząc w ludzkie pierwiastki dobra, myślałam, że wyrosłeś na dobrego, miłego człowieka.Inne koleżanki z góry założyły, że się napewno nie zmieniłeś na dobre i teraz widzę, że miały rację. Szukałam Cię jak inne osoby, ale teraz widzę, że nie byłeś tego wart.!!! Mimo to życzę Tobie i Twojej rodzinie większego zaufania do ludzi i więcej kultury w obyciu. Obecie swoją postawą potrafisz tylko odpychać od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: Małek Marian odezwij się.... 31.01.07, 10:30 Bajórka, Ty naprawdę myślisz,że to Marian Tobie odpowiada? Oj naiwna, naiwna, naiwna....(jak w piosence). Nie poddawaj się, a na Mariana nie wylewaj za wcześnie kubła...., bo może okazać się to wielce niesprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanna7 Re: Małek Marian odezwij się.... 31.01.07, 10:59 Osoby z tego forum sugerują mi, że to może ktoś inny (jakiś gbur) podszywać się za właściwego Mariana. Może mają rację. Nie odezwę sie więcej na forum w Twojej sprawie jeśli mi udowodnisz, że to właśnie Ty byłeś z nami w Małkowicach. W internecie każdy może udawać każdego, więc...napisz mi na e-maila gazetowego kto był naszym wychowawcą, kto wówczas był kierownikiem placówki, wymień też kilku wychowanków z naszej grupy. Jeśli to mi napiszesz to uwierzę, że jesteś tą właściwą osobą i nigdy więcej o mnie nie usłyszysz. Daję słowo. A proszę o e- maila, bo nie chcę by ludzie nieupoważnieni poznali inne nazwiska tych, którzy ówcześnie byli z nami w Małkowicach. Zdobądż się na ten ostatni gest i spełnij moją prośbę.Na koniec dodam tylko, ze ten prawdziwy Marian, zawsze mnie szanował i nigdy mi nie ubliżył, mówi Ci to coś ?... Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: Małek Marian odezwij się.... 31.01.07, 13:05 ZUCH DZIEWCZYNA! Nareszcie jakieś konstruktywne posunięcie! Marysiu, to NA PEWNO nie jest Marian.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Małek Re: Małek Marian odezwij się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:27 Żadnego maila pisać nie będę, jeszcze mnie namierzysz po IP- Jasia K., Ania i Janek W., Zośka M.- chcesz jeszcze ? Wymyśliłaś sobie teraz zjazd ? Niezła wymówka, co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanna7 Re: Małek Marian odezwij się.... 01.02.07, 12:16 Nie zamierzałam Cię namierzać po IP bo i po co. Czy Ty myślisz że ja nie mam swojej rodziny i swojego życia?. Po co Ty byłbyś mi potrzebny po 30 latach niewidzenia się?.W końcu to nie ja się za Tobą uganiałam. Zjazd był planowany przez Krysię L.Tadka Sz. i innych. Ja mam z nimi stały kontakt, dlatego z nimi współdziałam.Ja przede wszystkim szukałam osób z naszej grupy i podobnego rocznika.Znalazłam ponad 30 osób, wszyscy oni byli szczęśliwi, że ktoś o nich pamiętał. A Ty M. nie jesteś pępkiem świata. Gdybyś po pierwszym moim ogłoszeniu odpowiedział, że nie szukasz z nikim kontaktu to nie musiałbyś teraz czuć się przeze mnie zagrożony. Kiedyś miałam o Tobie dobre zdanie, ale teraz bardzo mnie rozczarowałeś. Wybaczam Ci wszystko, gdyż staram się zachowywać pokój ze wszystkimi ludżmi.Przepraszam za to, że swoimi poszukiwaniami tak bardzo Cię zezłościłam. Nie to było moim celem. Życzę Tobie oraz Twojej rodzinie wszystkiego dobrego. Licze na to, że już się na mnie nie gniewasz. Słowa dotrzymam. Więcej o mnie nie usłyszysz. Chciałam tylko wiedzieć, czy udało Ci się wyjść w życiu na prostą.Ale skoro tak Cie przestraszyłam to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: Małek Marian odezwij się.... 26.01.07, 11:47 Oj Marysiu, nie bądź naiwna. Znowu ktoś Cię podpuszcza podszywając sie pod Mariana,a Ty bierzesz wszystko na poważnie. Już tak kiedyś przecież było, nie pamiętasz? Może on gdzies wyjechał skoro juz tyle czasu nikt nie daje żadnego o nim znaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Małek Marian odezwij się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:19 To właśnie ja, Marian ! Nie mam nic na sumieniu, żyję sobie spokojnie, tymczasem ta wariatka uczepiła się mnie jak rzep psiego ogona i nie daje żyć ! Zrozum babo, ja nie chcę z Tobą kontaktu, pisałem Ci przecież a Ty dalej swoje ! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: Małek Marian odezwij się.... 28.01.07, 22:40 Oj Maniek! Zero klasy! Nie jesteś facetem typu "gość"! Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek to sprawka listonosza 30.01.07, 01:04 Majka to z taba bylem w Malkowicach? co chcesz? przeciez mowilas wtedy ze pigolki bierzesz i nie zajdziesz w ciaze, juz sie cos urodzilo? to nie moje , listonosza spytaj Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: to sprawka listonosza 30.01.07, 11:01 marian_malek napisała: > Majka to z taba bylem w Malkowicach? co chcesz? przeciez mowilas wtedy ze > pigolki bierzesz i nie zajdziesz w ciaze, juz sie cos urodzilo? to nie moje , > listonosza spytaj Maniek, a jak Ty właściwie masz na imię dziewczyno? Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: to sprawka listonosza 31.01.07, 10:32 marian_malek napisała: > Majka to z taba bylem w Malkowicach? co chcesz? przeciez mowilas wtedy ze > pigolki bierzesz i nie zajdziesz w ciaze, juz sie cos urodzilo? to nie moje , > listonosza spytaj Kurcze, nie ciągnij tego dalej, bo Marysia już się załamała. Lepiej powiedz prawdę i sie wycofaj... P.S. Ty wiesz o kim ja myślę? Ja tez pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: to sprawka listonosza 31.01.07, 22:17 malpa-w-czerwonym1 napisała: > Kurcze, nie ciągnij tego dalej, bo Marysia już się załamała. Lepiej powiedz > prawdę i sie wycofaj... > P.S. Ty wiesz o kim ja myślę? Ja tez pozdrawiam cieplutko heheh.... niezalogowany marian malek to nie ja...ktos mnie klonuje..hahah ja nie ujawniam IP...dlatego zawsze sie loguje pozdrawiam cie malpko Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-w-czerwonym1 Re: to sprawka listonosza 01.02.07, 21:31 Droga D..! Niezła maniana z tym Mańkiem, co? Myślisz, że to naprawdę on? Aż żal mi rozstawać się z tym wątkiem, bo rozwija się jak w melodramacie...Wyjeżdżam jednak na narty, liczę,że będziesz czuwać! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: Małek Marian odezwij się.... 02.02.07, 03:52 Malpko...heheh... mysle ze to nie Marian , tylko ktos sobie jaja robi baw sie dobrze na nartach i uwazaj na siebie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Małek Re: Małek Marian odezwij się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 20:40 Oczywiście, że to ja jestem Marian Małek, proszę mi tu nie insynuować, że się podszywam, mam to w dupie o Małkowicach dawno zapomniałem i nie chce odświeżać pamięci, ale Maryska tego do wiadomości nie przyjmuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedam_kota Re: Małek Marian odezwij się.... 02.02.07, 21:27 taaaakkk ... Marianku... my Ci wierzymy....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Małek Re: Małek Marian odezwij się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:30 Kiedy ja się znalazłem, niepotrzebna Twoja pomoc wyłudzaczu kasy. Marysiu, wybacz mi !!! Odpowiedz Link Zgłoś