Dodaj do ulubionych

Sobieraj, Kupis, Łada - Warszawa, okolice Pułtuska

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 11:36
Poszukuję danych do drzewa genealogicz. i krewnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Sobieraj, Kupis, Łada - Warszawa, okolice Puł IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 13:15
      w latach 76-81 chodziłam do klasy z Jackiem Sobieraj do PLSP w Nowym Wiśniczu -
      pochodził ze Skarżyska-Kamiennej
    • Gość: dolby2 Kupis i Łada IP: 212.244.252.* 17.09.03, 13:21
      Nieżyjący profesor Kupis wykładał na UW na dziennikarstwie i naukach
      politycznych. Z tego co wiem miał syna, który jest dziennikarzem. Natomiast z
      nazwiskiem Łada spotkałem się w Sokołowie Podlaskim. W miejscowym szpitalu
      pracuje lekarz o tym nazwisku, podobno bardzo sławny...
    • Gość: ami Re: Sobieraj, Kupis, Łada - Warszawa, okolice Puł IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 14:44
      Mam rodzinę w Pułtusku (dokładnie Popławy) o nazwisku Kupis.
    • abi_gail Re: Sobieraj, Kupis, Łada - Warszawa, okolice Puł 06.10.03, 16:03
      Znam Sobierajów z Rybnika, pochodzą prawdopodobnie z okolic Częstochowy, o ile
      czegoś nie pomyliłam.
    • Gość: Ethlinn Re: Sobieraj, Kupis, Łada - Warszawa, okolice Puł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 17:59
      Z Michałem Sobierajem studiuję, ale on jest z Grodziska Maz.
      • itsola Re: Sobieraj, Kupis, Łada - Warszawa, okolice Puł 25.10.03, 11:45
        Znam Sobierajow z Radzynia Chelminskiego i okolic woj. Kujawsko-Pomorskie
        okolice Grudziadza.Napewno 6 rodzin i wszystkie spokrewnione. Pa
    • Gość: Helper Re: Sobieraj, Kupis, Łada - Warszawa, okolice Puł IP: *.proxy.aol.com 07.11.03, 04:31
      Jako dziecko słyszałem w domu o Sobierajowej w odniesieniu do Wysokiego
      Mazowieckiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka