aczerk 04.11.03, 14:12 Mój dziadek Zbigniew Wojtaszek jest synem Franciszka Wojtaszek i Marii Banach. Wiem, że pochodzi z poznańskiego, ale niestety nic więcej. aczerk@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Wojtaszek 04.11.03, 14:44 moja koleżanka z pracy nazywa się Magda Wojtaszek, pracuje w Poznaiu, al enie jestem pewna z jakiej części Polski pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Wojtaszek IP: 207.6.127.* 06.11.03, 03:05 w Osweecimiu tez mieszka Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomre Re: Wojtaszek IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 10:32 Moja babcia była z domu Wojtaszek - córka Jana i Katarzyna zd. Łysikowskiej. Ojciec Jana to Tomasz a jego matka to Jadwiga (ojciec nieznany?) Jeżeli mówią Ci coś te imiona to proszę o kontakt. lomre@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: Wojtaszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:30 Moja prababcia nosiła nazwisko Banach (po drugim mężu)i mieszkali w poznanskiem (Margonin). Odpowiedz Link Zgłoś