Gość: szadam IP: *.ha.pwr.wroc.pl 08.09.09, 18:41 Zamknąłem muchę w lodówce. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Lodówka 08.09.09, 19:19 Popros, az cos ci obieca za wypuszczenie. Np ze ci obiadek przygotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Lodówka 08.09.09, 19:22 bene_gesserit napisała: > Popros, az cos ci obieca za wypuszczenie. Np ze ci obiadek > przygotuje. > Nowa wersja złotej rybki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajavar Re: Lodówka 08.09.09, 19:46 Ja bym wezwala negocjatora. (ogladam amerykanskie filmy) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościa fatalnie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 20:07 masz przerąbane,bo został ci tylko telefon do przyjaciela.Teraz nie możesz spudłować. Owiń lodówkę płachtą z folii i zajrzyj delikatnie do środka. Jeśli mucha oflagowała się-nie ryzykuj,widać szycha związkowa. Idż na ustępstwa, bo smród palących się opon niewątpliwie wydostanie się z lodówki,a straż pożarna zaleje ci całą chałupę włącznie z komputerem i telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościa Re: fatalnie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 20:10 albo zastosuj metodę drobnych kroków i drobnych ustepstw. Podrzuć jej styropianik,kufajkę i gumofilce. Nie zawadzi dać stary powielacz. Nie dawaj jej tylko podkutych butów zimowych bo nie zaśniesz,tak da ci popalic. Odpowiedz Link Zgłoś
0oo.owieczka Re: Lodówka 08.09.09, 20:31 Gość portalu: szadam napisał(a): > Zamknąłem muchę w lodówce. Co robić? Jeżeli masz zamiar ją skonsumować w ciągu 2-3 dni, to może pozostać w lodówce, ale jeżeli ma być zapasem na zimę, to przenieś ją do zamrażarki lub dokonaj wstępnej obróbki termicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yśty Uwolnic muchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 09:36 może ma młode i te teraz siedza głodne. Zaraz tez zlecą sie na to forum obrońcy uciskanych zwierzat i dadzą nam wycisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies-li-kot Re: Lodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 10:33 Sprawdzić, czy wyłączyła światło na noc Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Lodówka 09.09.09, 11:26 zamknąłes Anne Muche w lodówce? co s Ty najleprzego zrobił i znowu bedzie gruba a juz była taka szczuplusia. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Lodówka 12.09.09, 11:32 do mikrofalowki? a jak klon to powstana miliony lepiej nie podgrzewac w mikrofalowce, zostaw w lodowce, Odpowiedz Link Zgłoś