Gość: Mariusz IP: *.biaman.pl 14.02.04, 08:38 Chcę kupić szybkowar i nigdzie tego nie moge dostać. Nie interesują mnie urządzenia zeptera za 300usd. Szukam czegoś taniego bardzo taniego. Ktoś widział gdzies taki garnek? Prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Szybkowar IP: *.tvgawex.pl 14.02.04, 09:33 Czasem można kupić w Makro. Bywają też na bazarach, gdzie są Rosjanie. Dobrze sprawują się węgierskie.(Ruskie i wegierskie sa stosunkowo tanie). Dla mnie najlepszy jest taki z czasomierzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markko Re: Szybkowar IP: *.dolsat.pl 14.02.04, 12:55 Markety Hypernova i Albert smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raak Re: Szybkowar IP: *.proxy.aol.com 14.02.04, 14:29 Jak szybkowar to tylko PERFEKT od WMF, super prosty ,super bezpieczny. Bardzo duzy wybor co do wielkosci ,emaliowane i stalowe. Co do aktualnej ceny nie mam pojecia , za czasow niemieckiej marki mozna bylo kupic z cos ponad 100 DM. Mialam mmozliwosc wyprobowania innych , tez firm markowych - niemieckich, ale zdecydowanie konkurs wygral PERFEKT Pozdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szybkowar IP: *.biaman.pl 14.02.04, 20:05 Szybkowary u "ruskich" to historia. Mieszkam w Białymstoku i tu po kilku wizytach na bazarze odpusicłem sobie. A taki wlasnie , rosyjski lub wegierski, przydałby mi sie najbardziej. W Makro nie ma szybkowarów. Alberta i Hypernova sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazia Re: Szybkowar IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.04, 21:49 A może poszukaj na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Szybkowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 17:29 Wydaje mi sie, ze powinny byc w kazdym hipermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Szybkowar 15.02.04, 17:39 dzis widzialam aukcje z szybkowarem, wiec na 100% jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marius Re: Szybkowar IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 21:56 Bywam tam czesto i nie wpadłaem na pomysł ze tem moge dostac taki garnek Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Szybkowar 16.02.04, 09:16 Ja kupiłam na Allegro szybkowar Berghoffa - z przesyłką 300 zł. Są to dwa naczynia szybkowarowe, mały 3 litrowy i duży 7l, pokrywa szybkowarowa i pokrywka szklana. Jestem bardzo zadowolona, a naczyń tych używam nie tylko jako szybkowarów ale też jako zwykłych garnków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szybkowar IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 22:48 O tym mówisz? www.allegro.pl/show_item.php?item=20925543 Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Szybkowar 18.02.04, 11:07 O tym: www.allegro.pl/show_item.php?item=21365408 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szybkowar IP: *.biaman.pl 18.02.04, 22:00 Dzieki, tylko trochę szkoda jako garnek do przygotowywania przynęty:) Ktoś to ma? Jest to solidne? Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Szybkowar 19.02.04, 09:12 Tylko do przynety to faktycznie szkoda, ale możesz go tez używać w domu do przygotowywania posiłków dla rodziny. Ja mam ten własnie z Allegro, jest solidny, z grubym dnem, superciężki, świetnie się myje, mniejszego naczynia czesto używam jako rondla do zwykłego duszenia. Jesli szukasz taniego szybkowara to poszukaj w okolicy hurtowni z drobnym AGD, typu miski, naczynia, garnki. Tam widziałam szybkowary w cenach w okolicy 100 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Szybkowar 16.02.04, 10:04 Mam francuskiego SEBa od ośmiu lat i jestem zachwycony. Kupiłem go (wówczas) w jednej z hal pod PKiN na stoisku z AGD. Kosztował ok 100 zł. Kupując zwracaj uwagę na jedno - żeby był z solidnej blachy (stalowy, aluminiowy) bo widziałem takie delikatne z blaszki jak na rondelek. Ładne, ale nie wytrzymają (chyba) długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szybkowar IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.04, 17:46 Szukam szybkowaru do gotowania grochu lub kukurydzy jako przynęta na ryby. Dlatego też interesuje mnie urządzenie w miarę tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szybkowar IP: *.biaman.pl 29.02.04, 18:06 www.allegro.pl/show_item.php?item=21774534 czy ktos miał do czynienia z takim szybkowarem? Odpowiedz Link Zgłoś