easz 30.06.10, 11:16 Widziałyście/liście? Co o tym sądzicie? Nie chcę, żeby to ktoś uznał za spam, czy reklamę, jestem tylko ciekawa opinii i w ogóle. Hobbistyczni :) Doradcy Smaku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Doradcy Smaku 30.06.10, 11:26 Kazdy portal kulinarny rozkręcal sie konkursem z nagrodami, ew trwal, premiując uczestnikow czymstam. Co zawsze konczylo się pierdyliardem plagiatow i aferami z kradzionymi zdjeciami i przepisami. Kryterium jest ilosciowe, nie jakosciowe, wiec podejrzewam, ze bedzie tego duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Doradcy Smaku 30.06.10, 11:31 Ach tak, mówicie? No to kiepsko. Sori, myślałam, że coś fajnego może wakacyjnie tak zapodam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Doradcy Smaku 30.06.10, 12:06 jak sie nie ma zadnego samaku to mozna mu cos wmowic, po krutkim czasie stwierdzi,co to jest warto bylo? przynajmniej pomoglo osobie cos znalezc, a tak na koniec za wszystko sie placic ale jak pomoze myslec to moze przezyjesz te stracone pieniadze nie zrobisz nigdy czegos blednego, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Doradcy Smaku 30.06.10, 12:17 Zapodalas wlasnie wakacyjne sledzenie netowych zlodziei tym, ktorzy maja przepisy w sieci. To moze byc ekscytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monnny Re: Doradcy Smaku IP: *.centertel.pl 24.09.14, 21:35 Masakra,potrawy wszystkie są bardzo kaloryczne,niezdrowe i obowiązkowo kostka,największy syf zawierający glutaminian sodu,do większości potraw tłusta śmietana...albo o zgrozo topiony ser.. Odpowiedz Link Zgłoś