wielebnna 05.07.10, 14:48 cebula przesmażona z cukinią i czosnkiem zmiksowane, zagotowane z rosołkiem niebo w gębie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uma76 Re: zupa-krem z cukinii 09.07.10, 22:09 mniam :) ja cukinie to w leczo zwykle serwuje, albo faszerowaną robię, ale mi się przypomniało... <ślinotok> Odpowiedz Link Zgłoś
wielebnna Re: zupa-krem z cukinii 09.07.10, 22:58 kupiłam swieżą miętę bo mi się komponuje z cukinią :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielebnna Re: zupa-krem z cukinii 14.07.10, 09:23 dodanie świeżej mięty i lubczyku powoduje ekstazę absolutną Odpowiedz Link Zgłoś
xysztov Re: zupa-krem z cukinii 03.08.10, 14:28 wielebnna napisała: > dodanie świeżej mięty i lubczyku powoduje ekstazę absolutną tak nie próbowałem, mnie do ekstazy wystarcza w kremie cukiniowym gałka muszkatołowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
psychogirl Re: zupa-krem z cukinii 01.08.10, 00:45 uwielbiam cukinię - i surową, i smażona i duszoną, pieczoną, gotowaną, grilowaną. W formie zupy jeszcze nie jadłam, ale nadrobię wkrótce, skoro polecasz :oP Odpowiedz Link Zgłoś
black.angel310 Re: zupa-krem z cukinii 14.08.10, 11:31 witajcie,ja tu pierwszy raz:) cukinie i kabaczki u mnie wszyscy uwielbiaja w kazdej postaci-leczo,smazone jak kotlety,polane buleczka tarta z maselkiem,zapiekane z roznosciami i nadziewane zupy jeszcze nie robilam ale na pewno zrobie-sezon warzywny teraz mam:0 nie probowalam z mieta, ale pomysl wykorzystam,bo mam miete w ogrodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajer Re: zupa-krem z cukinii 11.08.12, 20:59 ja też uwielbiam cukinię, najbardziej grillowaną, faszerowaną mięsem i ryżem, oraz w zupie z kurczakiem i ryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
checkinnetwork Re: zupa-krem z cukinii 25.07.12, 10:42 Zupa Krem z cukinii jest pycha :) A tu wegetariański przepis z serwisu Gotowanie w Wielkim Mieście , polecam :) Zupa Krem z Cukinii Odpowiedz Link Zgłoś
pdis Re: zupa-krem z cukinii 02.04.13, 18:04 Uwielbiam cukinie i zupy krem, wielkie dzięki za przepis, próbowałam faktycznie niebo w gębie www.davel.pl Odpowiedz Link Zgłoś