01.10.10, 13:17
Zaczyna sie nowa kalka, juz w niedziele o 17tej, zajawki sa calkiem calkiem
obiecujace, ale male ale...
Czy oni chca zmiescic w 40 min programie wszystkich czterech kandydatow?
Nie bedzie jak w orginale, jeden program= jeden kandydat kazdego dnia na przestrzeni tygodnia?
Ogladac bede na pewno 1szy odcinek, choc to w moje urodziny, ale ciekawosc jest ta moja zla strona, hihi
Bardzo lubie francuska wersje, staram sie nie opuscic zadnego odcinka bo zawsze mozna cos
ciekawego i nowego podejrzec:)
Obserwuj wątek
    • miss_coco Re: Ugotowani 01.10.10, 13:30
      Bagatello,
      a jak sie nazywa francuska wersja ??? i gdzie leciala ?
      • bagatella Re: Ugotowani 01.10.10, 13:47
        Program nazywa sie: Un diner presque parfait.
        Od poniedzialku do soboty na M6 od 18tej.
        PS. W wersji francuskiej sa tezra na etapie przyjec za 45 euros maxi
        dla 5 osob i to dopiero jest jazda, wczoraj np byl facet ktory wykorzystal swoj
        budzet w systemie D lub z odzysku na targu i ludziom dal do jedzenia znikome
        ilosci, a reszte schowal w lodowce, co mu nie omieszkali pozostali uczestnicy wypomniec.
        • mhr-cs Re: Ugotowani 01.10.10, 13:59
          takie programy
          sa normalne i to od lat,
          ale czasami ciekawe
          zalezy od kraju,
    • rudyocicat Re: Ugotowani 01.10.10, 14:49
      czy chodzi o ten program gdzie uczestniczy się oceniają nawzajem? jeśli tak, to oglądałam ten program i miałam jedno zastrzeżenie, że wygrała w jednym odcinku zmanieryzowana babka bo dawała wszystkim mało punktów, a babka która dawała wszystkim dużo - przegrała... w sumie to też jakaś taktyka...
    • bene_gesserit Re: Ugotowani 01.10.10, 15:14
      Nowa wersja brytyjska tez miesci 4 kandydatow w 40 minutach. Kompletnie nie wciaga, imo - nie mozna nikomu kibicowac, bo wszystko dzieje sie za szybko.
      • bagatella Re: Ugotowani 01.10.10, 15:21
        Czyli co? Bedziemy kondensacje fajnego programu w
        40 minutowej pigulce? Czyz to az nie za duzo?:):):)
        • miss_coco Re: Ugotowani 01.10.10, 20:16
          Ach to znamy, znamy Bagtello, pamietamy nawet pania Anete spod Liège, ktora na deser podala galaretke z owocami, ale nigdy by mi nie przyszlo do glowy, ze to moga byc "Ugotowani"... ;)
          Swego czasu sledzilam, szczegolnie jak byly odcinki robione w Belgii, ale formula sie troche przejadla po czasie. Nawet pare przepisow sobie zanotowalam i zrealizowalam. U nas RTL zrobila tez taka specjalna edycje z szefami. Na Zaduszki bede w Polsce, to moze uda mi sie polska wersje zobaczyc.
          A teraz ogladamy Master chef.
          • nchyb Re: Ugotowani 01.10.10, 20:51
            akurat za takimi programami kulinarnymi nie przepadam, a zajawka, w której prowadzącemu wywalają michę makaronu na głowę - mnie nie zachęciła...
          • Gość: bagatella Re: Ugotowani IP: *.fbx.proxad.net 01.10.10, 21:30
            My tez ogladamy Master chef:) super!
            PS. Nie moja wina, ze tvn tak nazwal idiotycznie glupio
            ten program i juz sie boje na rozbiegu, ze to skonczy taka
            sama smiercia jak gotowanie w 15 minut z aktorka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka