Gość: n0str0m0 zadna IP: *.singnet.com.sg 23.04.04, 10:30 i tylko pytanie po co ci surowka? udekoruj danie plasterkami ogorka i lemonka w plasterkach i bedzie cacy nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicken Re: zadna IP: 195.56.140.* 23.04.04, 10:46 a bo mam żarloków do wykarmienia :) Chcialam po prostu im buzie jakimś zielskiem zapchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 bo ja jestem skostnialy tradycjonalista :) IP: *.singnet.com.sg 23.04.04, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Jaką surówkę do kurczaka w sezamie na slodko+ IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 23.04.04, 17:34 Pokrajana w drobne, długie słupeczki marchewka i cebula podsmażone na oliwie z dodatkiem curry i soli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicken Re: Jaką surówkę do kurczaka w sezamie na slodko+ IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.04.04, 21:42 Wielkie dzieki za porady! Tym razem wypróbuję propozycję Ka. Pozdraiwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Jaką surówkę do kurczaka w sezamie na slodko+ IP: 62.29.137.* 23.04.04, 17:36 Z kapusty pekinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Jaką surówkę do kurczaka w sezamie na slodko+ 23.04.04, 18:33 popieram do pokrojonej w cienkie paseczki kapusty dodaję np. pokrojoną czerwoną paprykę, polewam olejem sezamowym i posypuje orzeszkami ziemnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pora Re: Jaką surówkę do kurczaka w sezamie na slodko+ IP: *.chello.pl 23.04.04, 18:55 pekińska jest super! albo zwykła z winegretem. Albo ze słodkiej kapusty jak zwykle tylko trzeba dodać oleju sezamowego i posypać tartymi orzeszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Jaką surówkę do kurczaka w sezamie na slodko+ IP: *.proxy.aol.com 23.04.04, 20:08 A dlaczego nie tradycyjnie: mizeria! Nie musi być ze śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jaką surówkę do kurczaka w sezamie na slodko+ 23.04.04, 21:11 Do mojego podniebienia pasowala by zwykla polsk salatka z marchewki czyli marchwe utarta na drobnych dziurkach z lyzka slodkiej smietany a potem, na drugim miejscu z duzym odstepem warzywa smazone " po chinsku" czyli lekko (marchewka, seler, cebula, itp) Odpowiedz Link Zgłoś