chaika 10.05.04, 00:09 czy ktos mi moze odpowiedziec,czy szparagi mozna jesc na surowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pichciarz Re: szparagi IP: *.proxy.aol.com 10.05.04, 01:59 Przepisów na surowe szparagi nie widziałem. Najbliższe temu to szparagi sparzone przez kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_25 Re: szparagi 10.05.04, 16:46 Nie mogłam się powstrzymać i wcięłam jednego szparaga (białego) na surowo w czasie przygotowań. Przeżyłam. W smaku całkiem całkiem. Bardzo soczyste, lekko gorzkawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoli szparagi...i co dalej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:22 No właśnie mam szparagi ale nie mam pomyslu co do nich mozna podac zeby obiadek byl w miare pożywny - dla mnie same by wystarczyly ale moj mezczyzna jeczal by chyba z glodu. Czy macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: szparagi...i co dalej?? 13.05.04, 10:25 przeszukaj watki z ostatniego czasu. Bylo troche o tym (nawet bardziej niz troche). Jesli zielone, to moja druga polowa zachwycila sie banalnymi - przesmazonymi na oliwie z czosnkiem i imibirem z dodatkiem sosu sojowego i posypane sezamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoli Re: szparagi...i co dalej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:31 Super, to jest myśl ostatnio byla ciagle pasta wiec jakas odmiana bedzie, dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: surowe szparagi IP: *.ipt.aol.com 15.05.04, 17:05 Przepis na surowe z marynata : www.shazzie.com/raw/articles/yoga_02_03/page_2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś