Gość: rybka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 09:43 z czym robicie naleśniki? ostatnio non stop jadłabym nalesniki i chcę pourozmaicać sobie trochę "nadzienie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: co do naleśników 18.05.04, 09:53 jadłam z: oczywiście serem z wanilią; bananem+nutellą+bita śmiet.; winogrona+serek waniliowy; konfitury różne kapusta z grzybami; szpinak z serem feta lub lazurem to chyba moje ulubione, neistety te na słodko to bomba kaloryczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: co do naleśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 10:02 na słodko chyba bym nie przełknęła :( Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: co do naleśników 18.05.04, 10:06 to jesteś pierwszą osobą znana mi postacią, która nie lubi naleśników na słodko :)) generalnie nalesniki, podobnie jak makaron, mozna podawać ze wszystki, wystarczy tylko popuścić wodze wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: co do naleśników IP: *.tele2.pl 18.05.04, 10:25 ja lubie ze szpinekiem podsmażonym z czosneczkiem, tuńczykiem i koncenttratem pomidorowym i ziólkami!, Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: co do naleśników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 21:00 właśnie puszczam :)) ja robie naleśniki z fetą, tuńczykiem , kukurydzą i szpinakiem polane sosem czosnkowo śmietanowo-majonezowym wczoraj dodalam jeszcze pieczarki z zalewy naturalnej i żółty tarty ser mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: co do naleśników 18.05.04, 10:30 1. pieczarki duszone z cebulką, na to posypany tarty żółty ser 2. sos bolognese, tylko gęściejszy - mięso mielone przesmażone z przecierem pomidorowym - "naleśniki lasagnowe" ;) 3. naleśniki "ruskie" - z nadzieniem jak do ruskich pierogów (biały ser, ziemniaki, cebula przesmażona z boczkiem, dużo pieprzu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: co do naleśników IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 11:23 ja tez nie lubie na słodko:(((( Tylko np. z kurczakiem, papryka i pieczarkami:))))pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: co do naleśników IP: *.proxy.aol.com 18.05.04, 21:36 Oto tu to i owo: www.kuchnia.com.pl/DiD/potrciasmaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez Re: co do naleśników IP: *.dial.proxad.net 18.05.04, 21:49 Duzy nalesnik a w srodku jajko sadzone, posypane serem. Podsmazone wszystko na patelni. + salata z vinegretem. Proste a szykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: co do naleśników IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.04, 21:42 biały ser + gorgonzola lub inny pleśniak + pomidory zółty ser + szynka itp Odpowiedz Link Zgłoś