Dodaj do ulubionych

Lunatica-już Ci d... ożyła?

IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 25.05.04, 21:37
Oszsz...Ty!Ja się tak przejęłam, że masz w maju 200 zł na przeżycie, a Ty sobie parowar zamawiasz!No cieszę się, że Ci się powodzi, moja mama wtedy mówiła :już ci d... ożyła? Domyślam się , że Ty pewnie taki forumowy , wesoły harcownik jesteś, ale nie narażaj wrażliwych ludzi na współczucie.Albo zresztą narażaj, co tam..
Obserwuj wątek
    • anikl Re: Lunatica-już Ci d... ożyła? 25.05.04, 23:07
      A ja myślę, że Lunatica jest świeżo upieczoną Panią Domu :-),bardzo
      zdezorientowaną i nie mogącą się połapać co ważniejsze. A w finansach może
      pomagają rodzice.
      • lunatica anikl 26.05.04, 00:02
        strzał w dziesiątkę... wiem, że wiele można wywnioskować z zakładanych przeze
        mnie wątkach :-) świeżo, od listopada, na swoim...
        pozdrawiam, l.
    • lunatica Re: Lunatica-już Ci d... ożyła? 26.05.04, 00:00
      używając nomenklatury twojej mamusi, tak odżyła. a na przyszłość proszę nie
      wyciągaj zbyt pochopnych wniosków! to, że zamówiłam, nie oznacza, że kupuję...
      a dotrze do mnie w weekend, bo właśnie w sobotę mam imieniny, a od jakiegoś
      czasu w prezencie wolę dostać to się (mam nadzieję) przyda i sprawdzi, a nie
      bezużyteczny bubel vel zbędnik.
      pozdrawiam ciebie i mamusię - z okazji jej święta :-)
      • Gość: izzi Re: Lunatica-już Ci d... ożyła? IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 26.05.04, 10:17
        To nie były pochopne wnioski, to było "cierpienie za miliony", bo niestety pełno takich ludzi wokół nas.Życzę Ci szczęścia i "kufereczek stóweczek".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka