Dodaj do ulubionych

rurki czekoladowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 15:42
gdzie mozna dostac rurki z czekolady? planuje tort czekoladowy z malinami i wymyśliłam sobie otoczenie tortu "płotkiem" z czekoladowych rurek, nie wafelek z czekoladą, tylko rurka czekoladowa. no i moja wizja powoli sie rozmywa bo nigdzie nie moge ich znaleść. widzieliscie gdzieś? pomocy!
Obserwuj wątek
    • squirk Re: rurki czekoladowe 03.07.12, 15:50
      Sprawdziłabym w Auchan na stoisku z artykułami sypkimi na wagę, na pewno mieli tam rurki w czekoladowy wzorek, nie jestem pewna, czy czysto czekoladowe też, ale z jakimiś elementami czekoladowości były na pewno i może same czekoladowe też są. Na Allegro widzę zeberki, są też całe czekoladowe, ale nadziewane i dość drogie.
      :-)
    • Gość: FRANKA Re: rurki czekoladowe IP: *.w109-213.abo.wanadoo.fr 04.07.12, 21:24
      sonix -widzialam jak facet robil sam rurki ,zrobil mase jak na bezy z dodatkiem suchej czekolady (w proszku jak np nesquik ) upiekl cienkie paski a potem polamal na dlugosci jakie mu byly potrzebne do dekoracji ,byly piekne i napewno pyszne ,zrob jak masz troche czasu , na utrzepanie bialek i wsadzenie do piekarnika potrzeba 10 minut -smacznego
      • sonix73 Re: rurki czekoladowe 04.07.12, 22:27
        dziekuje za podpowiedzi, ale szukam rurek z czekolady. cos jak tu: m.onet.pl/_m/12f3f3c4bcd6c6de577cf00fc84a8395,62,37.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka