Dodaj do ulubionych

MAM TRZY MELONY...CO Z NICH??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:11
Obserwuj wątek
    • Gość: churros Re: MAM TRZY MELONY...CO Z NICH?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:24
      Moze to cię zainspiruje kobieta.gazeta.pl/kuchnia/1,54042,845598.html
      • Gość: kaska Re: MAM TRZY MELONY...CO Z NICH?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:27
        ja jem same, bo uwielbiam. Inni owijaja w szynke wloska i tez dobre.
    • Gość: Marghe_72 Re: MAM TRZY MELONY...CO Z NICH?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 21:20
      risotto
      zupa krem z melona z kaparami i szczypiorkiem
      sałatki owocowe - np poąłczyć melona z truskawkami i zalać jakiś aromatycznym
      alkoholem
      ryż + melon + oliwki + mozzarella + oliwa + swieza mięta
      itp
    • Gość: bodek Re: MAM TRZY MELONY...CO Z NICH?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 21:24
      a ja to polecam:
      www.palcelizac.pl/?przepis=77
      niezłe, na serio niezłe
    • Gość: Fellicitty Re: MAM TRZY MELONY...CO Z NICH?????? IP: *.chello.pl 03.07.04, 00:05
      Ugotowane szparagi, szynka, jajka na twardo, melon, pokroic, posolic. Dodac
      oliwe z oliwek, wymieszac i... Pycha:)!!!
    • Gość: Morgiana Re: MAM TRZY MELONY...CO Z NICH?????? IP: *.cable.senselan.ch 03.07.04, 19:35
      1. salatka z rucoli z czosnkiem, oliwa i melonem - rewelacja
      2. melon z grila z curry i ostra papryka (ale nie moze za dlugo siedziec)
      3. melon z wedzonym lososiem i serkiem philadelphia...

zyc nie umierac :D pozdrawiam melonowo
    • Gość: szimi Re: MAM TRZY MELONY...CO Z NICH?????? IP: *.icpnet.pl 03.07.04, 21:12
      ja najbardziej lubie melona bez dodatkow obranego ze skóry i pokrojonego w
      kostke ale również przepyszna jest sałatka owocowa - melon kiwi pomarańcze
      truskawki grejpfruty pokrojone w cząstki zalane syropem cukrowym i z odrobiną
      alkoholu pyszność dla dzieci wersja bez alkoholowa równie smaczna
    • Gość: P. Melony - Jakie? IP: *.proxy.aol.com 03.07.04, 22:17
      Jest wiele gatunków.
      www.tkinet.com/solutions/agriculture/media/images/melons.jpg
      www.victoryseeds.com/bookstore/images/melons.jpg
      waynesword.palomar.edu/ecoph36.htm
      • Gość: Minutka Re: Melony - Jakie? IP: *.vx.pl / *.vx.pl 10.07.04, 11:56
        No właśnie, jakie? Które wybieracie, bo ostatnio w marketach jest kilka różnych
        odmian? rodzajów? Na co zwracacie uwagę kupując?
        • szpulkaa Re: Melony - Jakie? 10.07.04, 14:51
          uwielbiam okragle nieduze, jasnozielone z lekkimi paskami, zolte w srodku.
          wybieram te, ktore pachna najintensywniej. to taki slodki, odurzajacy zapach:-)
          zazwyczaj przekrajam je na pol lub 4 czesci, wybieram pestki. i tu roznie bywa:
          albo wlewam do srodka troche porto i tak zjadam, albo wkladam do srodka po
          plasterku szynki parmenskiej lub innej tego typu. ten ostatni wariant mozna
          zmodyfikowac, jesli jest sie bardzo glodnym i zjesc melona z kanapkami z
          bagietki z szynka parmenska:-)
          smacznego!:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka