damona 06.07.04, 11:53 czy ktos wie, w ktorym warszawskim sklepie mozna nabyc ten sok? z gory dziekuje, d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damona Re: Sok z Brzozy 06.07.04, 21:19 marghot napisała: > w piotrze i pawle,na milion % czy P&P jest tylko w Blue City, czy gdzies jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Sok z Brzozy 06.07.04, 12:47 w mojej okolicy (Bielany) jest w wiekszosci sklepow Spolem i w warzywniakach Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Sok z Brzozy 06.07.04, 21:20 masia27 napisała: > w mojej okolicy (Bielany) jest w wiekszosci sklepow Spolem i w warzywniakach buu, szkoda, ze mi nie po drodze. Bo w warzywniaku jest pewnie tanszy niz gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: Sok z Brzozy 06.07.04, 14:14 W sklepie ekologicznym w Wola Parku (Organic Market) Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Sok z Brzozy 06.07.04, 21:26 widze, ze glownie Zoliborz ceni sobie ten napoj:) Moze ktos jeszcze widzial np. w Centrum, albo na Pradze? Odpowiedz Link Zgłoś
mstabin Re: Sok z Brzozy 07.07.04, 00:16 damona napisała: > widze, ze glownie Zoliborz ceni sobie ten napoj:) > Moze ktos jeszcze widzial np. w Centrum, albo na Pradze? Ulica Filtrowa (na wysokosci Asnyka) warzywniak Reneta (niby warzywniak a tak na prawde male delikatesy) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosen_na Re: Sok z Brzozy 07.07.04, 07:16 W mojej okolicy na Dolnym Mokotowie, ul. Czerniakowska jest taki nieduży sklepik i właśnie wczoraj sama go tam kupiłam. Litrowa butelka kosztuje 7,40. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosen_na Re: Sok z Brzozy 07.07.04, 07:16 W mojej okolicy na Dolnym Mokotowie, ul. Czerniakowska jest taki nieduży sklepik i właśnie wczoraj sama go tam kupiłam. Litrowa butelka kosztuje 7,40. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosen_na Re: Sok z Brzozy 07.07.04, 07:18 W mojej okolicy na Dolnym Mokotowie, ul. Czerniakowska jest taki nieduży sklepik i tam osobiście wczoraj sama go kupiłam. Byłam ciekawa co to za wynalazek. Litrowa butelka kosztuje 7,40 PLN. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś