Dodaj do ulubionych

mięso na słodko

27.02.13, 19:39
calkiem niedawno wprowadziłam się do mojego chłopaka i zaczęłam stawiać pierwsze kroki w kuchni i muszę się jeszcze sporo nauczyć. Mój facet nie może pogodzić sie z brakiem mięsa na słodko w swojej codziennej diecie dlatego prosi abym nauczyła się przygotowywać mięso ze słodkimi dodatkami, ciągle mi zarzuca jakie to jego mama robi pyszne mięso na śłodko i jestem zła że nie mogę też mu takiego przygotować. dlatego szukam róznych sposobów na urozmaicenie mięsnych potraw w słodkim wydaniu. Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: mięso na słodko IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 19:48
      Wrzuć już ten spam bo jesteś tu tak samo męcząca jak na forum <Przepisy>....
      • Gość: hihihi Re: mięso na słodko IP: 78.250.66.* 07.03.13, 00:17
        Ale patrz jak się wycwaniła :D Krąży, kręci się w 10 tematach ale jeszcze nazwy tego cudu, co jej kazali reklamować nie podała.
        Wcześniej taka subtelna nie była, lekami czy firmą deweloperską nawalała jak z pepeszy :D
    • miriam.7 Re: mięso na słodko 27.02.13, 20:30
      rozumiem, że nie można już na forum zapytać o przepis bo to grozi posądzeniem o reklamę, ciekawe....
    • yula Re: mięso na słodko 27.02.13, 20:30
      A co za mięso na słodko? Poproszę o przykłady, ja jestem mięsożerca więc chętnie spróbuję coś nowego :)
    • jola.iza1 Re: mięso na słodko, z dzieciakami? 27.02.13, 20:43
      się wprowadziłaś?
      forum.gazeta.pl/forum/w,718,141827488,142848785,Re_wasz_przepis_na_nalesniki.html
      • squirk Re: mięso na słodko, z dzieciakami? 27.02.13, 20:47
        Yh, ubiegłaś mnie. Dzielny ten chłopak, szacuneczek, zasłużył na dobry obiad.
        ;-))
      • Gość: marbor1 Re: mięso na słodko, z dzieciakami? IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 13:42
        Ciekawe co się stało z dzieciakami.
    • wadera3 Re: mięso na słodko 27.02.13, 20:47
      miriam.7 napisała:
      > ciągle mi zarzuca jakie to
      > jego mama robi pyszne mięso na śłodko i jestem zła że nie mogę też mu takiego
      > przygotować.

Możesz, zapytaj mamę chłopaka jak to robi.
    • a74-7 Re: mięso na słodko 27.02.13, 20:58
      jak sobie wygooglasz " mieso na slodko " znajdziesz kilkanascie przepisow , tu kilka z nich . Najlepiej zapytak kochanego co mu mamusia gotowala , a mamusie o przepisik ;-D

www.styl.pl/kuchnia/mistrzyni-kuchni/news-pyszne-mieso-na-slodko,nId,366477
    • triismegistos Re: mięso na słodko 28.02.13, 08:51
      Jak się nie może pogodzić, to niech kierwa sobie robi. Kurde, rzadko komentuję na tym forum czyjś styl życia, ale tutaj sie nie powstrzymam.
    • jolunia01 Re: mięso na słodko 07.03.13, 12:27
      miriam.7 napisała:

> ... Mój facet nie może pogodzić sie z brakiem mięsa na słodko ... ciągle mi zarzuca jakie t
      > o jego mama robi pyszne mięso na śłodko i jestem zła że nie mogę też mu takiego
      > przygotować.

Naucz się pisac po polsku; co to znaczy "ciągle mi zarzuca jakie to jego mama robi..."?

> dlatego szukam róznych sposobów na urozmaicenie mięsnych potraw w
      > słodkim wydaniu. Pomożecie?

Raz mu posyp cukrem, drugi raz polej miodem, a kolejny raz syropem klonowym. Zawsze to jakaś odmiana.
    • anel_ma Re: mięso na słodko 07.03.13, 13:08
      a on rączek nie ma i główki? nie może go mamusia nauczyć? ;)
      jak już się nauczy, to weź od niego przepis i nam tu podaj, bo ciekawa jestem co to za słodkosci
      • Gość: ultkala Re: mięso na słodko IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 21:57
        Jadłam ostatnio królika w sosie z dodatkiem czekolady. Była też karkówka, ale już nie zmieściłam. Nie wiem jak się to robi, bo nie było kogo zapytać, ale dobre. Wcześniej na słodko to jadłam z brzoskwiniami kurczaka i kaczkę marynowaną w soku pomarańczowym, a że nie miałam soku i świeżych pomarańczy to wzięłam syrop pomarańczowy. Jak robię na słodko to dodaję dużo ziół.
        • Gość: gosc Re: mięso na słodko IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 22:01
          zapomniałaś podać nazwę syropu,biedactwo,,,łatwo odgadnąć że płacą ci za spamowanie na forach maxymalnie ze 2 zł za godzinę ale jak widać przepłacają i nawet tyle nie jesteś warta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka