Dodaj do ulubionych

Czy ktoś miły i uprzejmy przetłumaczy mi przepis?

16.03.13, 17:46
Witam serdecznie,znalazłam taki przepis:www.liveinternet.ru/users/semicvetik66/post265311389/
Tak mniej więcej kumam,ale nie wiem,czy to jest pieczone,czy duszone?Będę bardzo wdzięczna za tłumaczenie-takie "z grubsza".Pozdrawiam .Beata
Obserwuj wątek
    • ania_m66 google chrome 16.03.13, 17:57
      ma wbudowanego tlumacza.
      pojedyncze wedzone zeberka oklejone wieprzowo-wolowym mielonym z ugotowanym ryzem, posiekana cebula, sola, pieprzem i "ulubionymi przyprawami" okrecone paseczkami gotowego ciasta francuskiego, pomazane rozbeltanym jajkiem i upieczone w piekarniku.
      jak dla mnie straszny hardkor, ale gusta sa rozne.
    • filoruska Re: Czy ktoś miły i uprzejmy przetłumaczy mi prze 16.03.13, 17:58
      Wędzone żeberka wieprzowe kroisz na pojedyncze sztuki, obkładasz jak na rysunku mielonym mięsem wołowo-wieprzowym zmieszanym z pokrojoną drobno cebulą, ugotowanym ryżem i ulubionymi przyprawami. To wszystko otaczasz nitkami wyciętymi z ciasta francuskiego. Smarujesz dla blasku jajkiem. Kładziesz na posmarowaną olejem blachę i pieczesz w piekarniku do gotowości.
      Wystarczy?
    • Gość: Endy Re: Czy ktoś miły i uprzejmy przetłumaczy mi prze IP: *.gdynia.mm.pl 16.03.13, 19:52
      łał, boskie...
      • be69atka1 Re: Czy ktoś miły i uprzejmy przetłumaczy mi prze 16.03.13, 20:40
        Sciągnęłam google chrome,ale co dalej?Nigdy z niego nie korzystałam.Czy przetłumaczę cały tekst ,czy pojedyncze słowa?Dotychczas korzystałam z translatora googl,jeśli potrzebowałam przetłumaczyć jakieś słowo.Czy googl chrome przetłumaczy dokładnie i z sensem?
        • Gość: gość Już masz przetłumaczone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 21:09
          ... Chromem, to o co chodzi jeszcze?
        • ania_m66 Re: Czy ktoś miły i uprzejmy przetłumaczy mi prze 16.03.13, 21:42
          be69atka1 napisała:

> Sciągnęłam google chrome,ale co dalej?Nigdy z niego nie korzystałam.Czy przetłu
          > maczę cały tekst ,czy pojedyncze słowa?Dotychczas korzystałam z translatora goo
          > gl,jeśli potrzebowałam przetłumaczyć jakieś słowo.Czy googl chrome przetłumaczy
          > dokładnie i z sensem?

co dalej? nic.
          wchodzisz na strone w obcym jezyku i chrom u gory otwiera pasek w ktorym pyta, czy ma ja przetlumaczyc. naciskasz na tak i to wszystko.
          • be69atka1 Re: Czy ktoś miły i uprzejmy przetłumaczy mi prze 16.03.13, 23:56
            Aha,dzięki ,pytam już na zaś,dzisiaj tłumaczyłam przepisy z medycyny ludowej ,o np.coś takiego:www.liveinternet.ru/users/3684357/post261194684/
            ale niektóre w translatorze wychodzą bez sensu.
            • ania_m66 Re: Czy ktoś miły i uprzejmy przetłumaczy mi prze 17.03.13, 00:19
              no czasami faktycznie cos w translatorze bez sensu wyjdzie, ale taki to urok translatorow.
              ten googla jest w sumie w miare ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka