Gość: marta IP: *.udn.pl 21.07.04, 19:01 witam, do kremu dodałam duzo świeżych jagód... PYCHOTA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agat_ka Re: karpatka IP: *.chello.pl 22.07.04, 19:36 zmiksowane czy w całości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: karpatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:10 droga marto, podsunęłaś nieźle owocowy pomysł na oswojenie ogłupiającej wręcz słodyczy karpatki.. myślę sobie, że jakby spróbować ze świeżymi MAINAMI, a do kremu dorzucić dość drobno posiekaną CZEKOLADĘ (najlepiej białą, ale czy aby całość nie zrobiła się wtedy jeszcze bardziej niemożliwie słodka?!), to mogłaby być to niezła opcja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: karpatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 01:20 tak właśnie sobie o tej gorzkiej pomyślałam - przyjemny kontrast smakowy będzie, a i efekt kolorystyczny też da niezgorszy ;-)) - taka "karpatka stracciatella" o tej białej to tak napisałam, bo gros deserów z malinami jest z jej dodatkiem pozdro dla nieśpiących na forum Odpowiedz Link Zgłoś