Dodaj do ulubionych

Bar mleczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:15
we wrocławiu bar ;Mewa; przy moście Uniwersyteckim serwuje cudowne w smaku ozorki,pierogi ,mielone świetne w smaku(w domu robione są inne),gołabki etc. porcje są duże aż mi ślinka leci jak sobie przypominam jak w czasach studenckich za grosik można było tak smacznie zjeść
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda C. Re: Bar mleczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 14:00
      "Karaluch" jest świetnym miejscem dla osób z pustym portfelem.Polecam kopytka
      ze skwarkami lub omlet.
      • brunosch Re: Bar mleczny 05.08.04, 14:20
        W Bielsku-Białej, na rynku był bar a w nim najprawdziwsze kluski na parze z
        jagodami. Do tego jeszcze koktajl jagodowy. Oprócz tego naleśniki i kasza
        gryczana z grzybami. Ciekawe, czy dalej jest, czy zrobili trendowatego
        McDonalda lub inne badziewie?
    • ramshe Re: Bar mleczny 05.08.04, 15:27
      W Gliwicach Polecam 2 bary: Pychotkę na Matejki (boczna Rynku) oraz bar na
      Zygmunta Staregoego.
    • Gość: nic Re: Bar mleczny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.04, 16:14
      wielkie filozofowanie, z igły widły żeby z pani przepisów można byo jeszcze coś
      ugotować. Ćiekawe czy Pani potrafii sama comkolwiek ugotować, czy tylko kopiuje
      panii z książek kucharskich przepisy tzw. podaj daej - totalne dno
      • ramshe Re: Bar mleczny 05.08.04, 16:17
        Gość portalu: nic napisał(a):

> wielkie filozofowanie, z igły widły żeby z pani przepisów można byo jeszcze coś
        >
        > ugotować. Ćiekawe czy Pani potrafii sama comkolwiek ugotować, czy tylko kopiuje
        >
        > panii z książek kucharskich przepisy tzw. podaj daej - totalne dno

ALE CZY MUSISZ MNIE OBRAŻAĆ??? Nic ci nie zrobiłam, a ty juz bluzgasz na mnie :(

Dla twojej wiadomości umiem gotować, szkoda, że nie mozesz sprawdzić.
      • Gość: jeden Re: Bar mleczny IP: 81.219.117.* 05.08.04, 16:36
        Koleś, a próbowałeś gotować korzystając z przepisów Ramshe? Jak nie, to zamknij
        jadaczkę. Jeżeli jesteś ciekawy charakteru jej pracy, to proszę - odpowiedziała
        ci i zaspokoiła twoją ciekawość. A totalnym dnem są takie posty jak twój.
    • Gość: Wiecznystudent20 Re: Bar mleczny IP: 212.160.172.* 07.08.04, 12:08
      Ostnio tam jadłem, dostałem zimnego schabowego, surówka z marchewiki była
      kwaśna chyba dosypują kwasku cytrynowego aby się nie zepsuła ?!?!?! OK ale nie
      w takich ilościach!!! Ziemniaki tragedia !!!

Nie radzę tam iść lepiej zjecie na stołówce w urzędzie za te samą kasę a
      jedzenie w lepszej scenerii
    • Gość: jadlospis OSIOLE JADLOSPIS osle a nie MENU -to chyba polska gazeta IP: *.houston.rr.com 08.09.04, 09:39
      pISZE SIE jadlospis A NIE jakies MeNU....czy to jest angielska czy polska
      GAZETA????????

MAM NAPRAWDA DOSYC TEJ REDAKCYJNEJ IGNORACJI I DURNOTY JESLI CHODZI O UCZENIE
      NASZYCH DZIECI POPRAWNEJ POLSZCZYZNY....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka