Gość: Ola IP: *.core.lanet.net.pl 06.08.04, 15:17 Mam pytanie - gdzie we Wrocławiu można kupić prawdziwy pełnoziarnisty chleb? Bo wszędzie roi się od podróbek zabarwianych karmelem...:-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmilla Re: PEŁNOZIARNISTY chleb 06.08.04, 15:35 wiesz, też ostatnio szukałam, bo razowiec mamuta jakoś zniknął (przestali produkować, czy co?). Znalazłam coś takigo jak chleb gruboziarnisty Piekarni Familijnej. Może i on ma karmel (nie czytałam składu), ale jest dobry i ma w sobie jakieś grubomielone ziarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PEŁNOZIARNISTY chleb IP: 195.85.227.* 06.08.04, 16:20 Na bazarku Szembeka są budki z piekarni z Rembertowa. Jest super - ziarnisty, nie zlepiany "lewą" mąka bo się kruszy tak jak powinien i może leżeć przez tydzień - cały czas tak samo smaczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: PEŁNOZIARNISTY chleb 06.08.04, 16:26 Gość portalu: asia napisał(a): > Na bazarku Szembeka a gdzie to konkretnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PEŁNOZIARNISTY chleb IP: 195.85.227.* 06.08.04, 16:30 upss... dopiero doczytałam, że chodzi o Wrocław, bazarek Szembeka jest w Warszawie sorki Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: PEŁNOZIARNISTY chleb 10.08.04, 09:47 z tego co wiem tojeszcze bywa gdzieś razowiec na mkiodzie mamuta, ale nie wiem dokładnie gdize go szukać - chyba najprosciej będize dotrzeć do piekarni (tyle ż enie wiem, cy oni tam tez sprzedają chleb, czy tylko rozwożą po sklepach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia.m Re: PEŁNOZIARNISTY chleb IP: *.ibs.com.pl 10.08.04, 10:03 w firmowym sklepei mamuta pewnie maja wszystkie, a jesli nie, to pani udzieli informacji (przynajmniej powinna:)). wiem ze na pereca jest ich firmowy, ale pewnie nie tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: PEŁNOZIARNISTY chleb 10.08.04, 10:09 ja wiem, że piekarnia jest na Sienkiewicza (o ile nie zmieniła adresu) i tylko nie wiem, czy tam się tylko piecze, czy tez sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: PEŁNOZIARNISTY chleb IP: *.core.lanet.net.pl 10.08.04, 14:59 dzięki za informacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś