Dodaj do ulubionych

Gdzie można ...?

11.08.04, 14:04
CZy wiecie gdzie można kupić szklanki z uchem w jakich podaje się gzrańca???
Bardzo mi na nich zależy! Z góry dziękuję za pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • kiwit74 Re: Gdzie można ...? 11.08.04, 15:19
      smolkowicz_a napisała:

> CZy wiecie gdzie można kupić szklanki z uchem w jakich podaje się gzrańca???
      > Bardzo mi na nich zależy! Z góry dziękuję za pomoc!!!
      Nie wiem czy mozna nazwać to szklanką, ale takie naczynia do grzańca z uchem
      ,chyba z jakiejś ceramiki kupiłem na rynku na Krupówkach w Zakopanem.Pozdrawiam.
      • smolkowicz_a Re: Gdzie można ...? 13.08.04, 13:52
        Niestety nie chodzi mi o kubki z ceramiki :-( W takich szklankach podaje się
        też Irish coffe
        • Gość: magdi Re: Gdzie można ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 15:49
          Polecam szklanki z Krosna, do kupienia w sklepach firmowych Krośnieńskiej Huty
          Szkła, albo w K'Witku koło Krakowa, ale widziałam w paru zwykłych sklepach z
          zastawą. Jedna uwaga: dwie pękły, gdy wlałam grzańca b.b. gorącego, przy temp
          ok 60 stopni nic złego się nie dzieje. Są super, pojemność ok 350 ml, dno
          grube, ale reszta cieniutka. Do grzańca idealne, wygodne do trzymania za ucho.
          pzdr.
    • smolkowicz_a Re: Gdzie można ...? 14.08.04, 17:47
      Może ktoś jeszcze wie coś na ten temat??? W Krakowie w knajpach podają grzańca
      w takich szklankach. Please help me!!!
      • Gość: wini3 Re: Gdzie można ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 20:08
        Niedawno kupowałam ale raczej garnuszki ze szkła hartowanego - były też
        filiżanki. Nie pamietam gdzie ale wiem jakie sklepy są w moim zasięgu-
        najprawdopodobniej był to Albert. Szukaj w supermarketach napewno są.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka