brunosch 16.09.04, 09:51 Co w dzisiejszym Atlasie? Ktoś go już przejrzał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: atlas 16.09.04, 09:54 bistecca alla fiorentina, bruschetta, sałatka toskańska, flaki po rzymsku, canelloni ze szpinakiem, saltimbocca, torta di zucca, florentynki .... no, sama nie wiem co o tym myśleć. chyba nie będę jednak prenumerować czwartkowego wydania. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: atlas 16.09.04, 09:57 Mnie trochę zdziwiły borowki dodane do bistecca alla fiorentina, ale może to jakaś wariacja? Reszty dokładnie nie czytałam jeszcze, tylko przejrzałam tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: atlas 16.09.04, 10:39 Bistecca alla fiorentina wymaga przede wszytskim odpowiedniego miesa / z koscia /. Przez pewien czas sprzedaz byla zakazana / ze wzgledu na BSE /, ale nie wiem jak jest teraz. www.tuscany-charming.it/en/culture/tuscanycuisine.asp Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: atlas 16.09.04, 10:05 ja trochę jestem zawiedziona, mało ciekawych przepisów w dzisiejszym wydaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: atlas 16.09.04, 10:11 Też trochę się zawiodłam,chociaż są fajne przepisy na ciasteczka. Przepisy z atlasu są tutaj kobieta.gazeta.pl/kuchnia/0,58060.html ale niestety z dzisejszej części jeszcze nie ma jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: atlas 16.09.04, 10:19 tak te ciasteczka też zwróciły moją uwagę ale nie samym słodkim człowiek żyje,pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś