lunatica 17.09.04, 13:43 a jakby tak stworzyć podforum do forum Kuchnia dotyczący tylko pieczenia chlebów i całej otoczki... kto jest za, a kto przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cipcipkurka Re: kolejne pytanie - do piekących chleb w domu : IP: *.xs4all.nl 17.09.04, 13:48 Palec do budki :-) Jestem za, chociaż i bez podforum sobie radzę ze znalezieniem wszystkiego, co się tyczy maszyn :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: kolejne pytanie - do piekących chleb w domu : IP: 81.210.125.* 17.09.04, 13:48 Jestem za. Sama chciałam takie założyć, bo mniam mniama zamknęli, a poza tym tam mi się bardzo długo wszystkiego szukało i trudno było dostać szybką odpowiedź. Proponuję, żeby w temacie pisać, czy to jest przepis czy rada/pytanie/cokolwiek innego. good idea? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica jeszcze nie wiem... póki co zadałam pytanie 17.09.04, 14:27 na "Forum o forum" jak można założyć PODfroum do istniejącego już forum... jeśli szybko nie odpowiedzą, to będziemy się zastanawiać, co z tym fantem zrobić... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica póki co zapraszam na forum 17.09.04, 15:06 <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23433"_blank">Chleb domowej roboty</a> może potem uda się z niego zrobic PODfroum forum "Kuchnia" wrzucajcie tam proszę wszystkie wyszukane informacje dotyczące domowego wyrobu chleba, maszyn, mąk i innych :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica link raz jeszcze, przepraszam za kłopt :-)) 17.09.04, 15:09 Chleb domowej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: link raz jeszcze, przepraszam za kłopt :-)) IP: *.bb.online.no 17.09.04, 19:06 Ja Cie Lunatico za to nowe forum wrecz uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Helu, Helu :-) 17.09.04, 19:09 dzięki za miłe słowa :-) zapraszam do aktywnej pracy na rzecz chleba domowej roboty :-)) l. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: kolejne pytanie - do piekących chleb w domu : 17.09.04, 15:42 Mnie to nawet naleśniki nie wychodzą... *:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: kolejne pytanie - do piekących chleb w domu : IP: 213.199.253.* 17.09.04, 19:20 Lunatiko, wspaniale, nareszcie, hura! Jak tylko dorwę się do swojego kompa, wrzucę kilka linków. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś