smolkowicz_a Re: jaka wode mineralna pijecie? 04.10.04, 13:01 1. Piwniczanka zielona 2. Żywiec 3. Wysowianka 4. Kuracjusz Beskidzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Cisowianka IP: *.provider.pl / *.provider.pl 04.10.04, 19:39 Dla mnie najlepszy smak ma Cisowianka, niestety ciężko ją dostać w niektórych rejonach kraju. Na Lubelszczyźnie bez kłopotu raczej, bo pochodzi ze źródeł w okolicy Nałęczowa. I mimo tego - powiedziałabym pokrewieństwa do Nałęczowianki - będę się upierać, że ma zdecydowanie inny smak. Oczywiście w moim odczuciu- lepszy :) Ale wiadomo, że każdy ma inny zestaw kubków smakowych i każdy odbiera nieco inaczej ten sam smak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: jaka wode mineralna pijecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:33 Jestem zaskoczona, że tyle osób pije Żywiec, bo pytanie było o wodę mineralną a Żywiec to chyba źródlana/stołowa? Ja piję Nałęczowiankę. W upały smakuje mi Dobrawa lekko gazowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuss Re: jaka wode mineralna pijecie? IP: *.bts.as62651.net 27.03.24, 13:44 1,5-2 l staram się wypić w ciągu dnia W lato zdecydowanie więcej się piję, zimą bardziej herbata itp., ale też próbuje wypić te minimum wody ;) Od siebie polecam zajrzeć sobie rónież na stronę: zdrowa-ona.pl/ Picie odpowiednio dużęj ilości wody dziennie jest niesamowicie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: jaka wode mineralna pijecie? 29.03.24, 18:55 Gość portalu: fuss napisał(a): > 1,5-2 l staram się wypić w ciągu dnia > W lato zdecydowanie więcej się piję, zimą bardziej herbata iforum.gazeta.pl/forum/w,50,177466709,177466709,facet_zahacza_o_emigracje_warto_przeczytac.html?so=0thttps://forum.gazeta.pl/forum/w,50,177466709,177466709,facet_zahacza_o_emigracje_warto_przeczytac.html?so=0p., ale też próbuj > e wypić te minimum wody ;) > > Picie odpowiednio dużęj ilości wody dziennie jest niesamowicie ważne. źle zrozumiałeś, chyba już wypłukałeś wszystkie szare komórki chodzi o płyny, to nie musi być czysta woda Odpowiedz Link Zgłoś
melior.mundi Re: jaka wode mineralna pijecie? 08.04.24, 15:35 Ja żadnej nie kupuję. W sklepach jest sam syf. Mam to szczeście że mieszkam w Hiszpanii I albo piję wodę z tryskającego źródła, albo głębinową [studnia na 800 metrów zrobiona przez mojego ojca lata temu], a jak nie chce mi sie wychodzić z domu to mam najdroższe na świecie filtry do wody które wmontował w dom właściciel. Products też nie czerpię z miasta jak coś 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
melior.mundi Re: jaka wode mineralna pijecie? 08.04.24, 15:36 *Prądu też nie czerpię z miasta jak coś 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: jaka wode mineralna pijecie? 15.04.24, 17:15 melior.mundi napisał(a): > *Prądu też nie czerpię z miasta jak coś 😉 a co z ojcem? kopie dalej do 1000 m, czy wspina się do góry? Odpowiedz Link Zgłoś