jottka 27.09.04, 11:40 gdzie znaczek z drakulą??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostraheli Re: siostraheliiiii 27.09.04, 11:45 Hela do mnie przyjechala z rodzina, jak tu znaki projektowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: siostraheliiiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:47 NIe ma czasu, bo wsuwa vegete! Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: siostraheliiiii 27.09.04, 11:50 A ty na forum siedzisz? Patrz, mnie nigdy nie chca wpuscic na neta w domu. goscie maja jednak przywileje. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: siostraheliiiii 27.09.04, 11:54 Ja tu w pracy siedze i musze projekty produkowac, to ona pewnie u mnie vegete wyjada. Przyjade do domu a tam pustki pewnie beda. i znowu sie bedziemy musialy winem zadowolic. No i akwawit mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka dobra 27.09.04, 11:56 ja rozumiem, że prawdziwy artysta za friko pracował nie będzie - sheba dla drakuli, pare kilo vegety dla ciebie? i znaczek na jutro?:) Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: dobra 27.09.04, 12:00 Probuje ta pierone narysowac i mi nie wychodzi, bo to wyglada, jak klebek kurzu spod szafu. zadnej formy, same wlosy! Ale sprobuje! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: dobra 27.09.04, 12:06 ooo, tak trzymac:) męki twórcze rzecz normalna, podziw, aplauzy i vegeta zapewnione Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: dobra 27.09.04, 12:11 I znowu oszukam hinduskiego kapitaliste kradnac czas w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:11 Polecam tez diably, ktore siostraheli pieknie tworzy, kulinarne tez sa. Ja sobie wsuwam polski chleb z metka, nic mi juz do szczescia nie trzeba!i Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no? 28.09.04, 00:14 no dobra, wykaże:) i tak już u jednej takiej od miesiąca o koci portret sie dopraszam Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: no? 28.09.04, 00:37 bo ty masz manię żądania portretów kotów, które sa szare i wyglądaja jak duch, albo inny puch. poza tym karolek nadaje sie jedynie do ćwiczenia kroczków, na studium zupełnie nie, no chyba, że śpi, ale wtedy to będzie wyłacznie studium kociego tyłeczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: no? 28.09.04, 00:41 zleceniodawcy takie odpowiadają i niech artysta nie marudzi:( karolkowi portret sie należy jak psu zupa, najlepiej z szaleńczym błyskiem w oku:) ostatecznie możesz sie wprawiać na wilusiu Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: no? 28.09.04, 00:45 zdjęcie banderasa ci nie wystarczy? a wiluś może być, wielka czarna klucha. a poza tym vegetą mnie nie mamiłaś, czuję się niedowartościowana:( Odpowiedz Link Zgłoś