babeczkaa 05.10.04, 08:06 Każde foto jest z kotem? jak to jest? A swoją drogą fotki śliczne, bravo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giezik Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:08 nie ma mojego foto, ale nie mam też kota. Tak gwoli ścisłości ........... mimo pewnej niecheci do tych zwierzat, mieknie moje stanowisku po czytaniu watku o kotach smakoszach :) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 08:11 ufff bo zaczęłam się już rozglądać za jakimś w celu nabycia, oczywiście żartuję,pzodrowionka B. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 08:14 Koniecznie przyslij to foto bez kota - wtedy bedzie :) ******************************* zapraszam na koniec swiata: www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 10:24 mysiulek08 napisała: > Koniecznie przyslij to foto bez kota - wtedy bedzie :) Co oznaczało słowo "foto" w serialu "Korzenie"? Wydaje mi się, że coś takiego, że nie wypada prosic obcego mężczyzny, żeby je przyslał. Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 08:17 ja mam wielkiego - 80 kg psa! :))) i dlatego nie ma tam mojego zdjęcia, bo wpadłam w straszne kompleksy że nie jestem prawdziwym smakoszem ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 08:20 Dawac psa! Oczywiscie na pokaz:) Oczywiscie wylacznie z Twoja podobizna:))I zadnych kompleksow mi tu!:) No:)) Dobranoc ******************************* zapraszam na koniec swiata: www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 08:27 ufff, ulżyło mi, że jednak jest nadzieja dla mnie ;-) zobaczę co się da zrobić :))) dobranoc - niektórzy to mają dobrze ;-) niech Ci się przyśni coś smacznego :) pzdr,P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:40 Ja mam kota ale nie mam zdjecia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 09:53 A ja mam zdjęcia, ale nie mam kota. To znaczy mam półkota z prawem do widzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p102 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: *.net-serwis.pl 05.10.04, 09:41 ja mam psa baardzo niefotogenicznego-tylko 1 oko, czesciowy brak nosa (okropny dziad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 09:57 Mam kota,a zdjęcie podeślę ale z kotem babci,chociaz swoją Kicię też podeślę,a co tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lis_ka Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 09:59 Ja też mam kota:) Odpowiedz Link Zgłoś
landsbergk Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 10:08 Ja też mam kota. Kula, zwana też Smarkulą, Drakulą bądź Panikulą. A na forum wypowiada się też Ala, która również ma kota (ale w głowie). Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 10:15 Ja planuje zakup mieszkania i kota... Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 10:17 Nie, ja nie mam kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanilka Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 10:20 Ja też mam, ale pieska Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 10:22 ja mam dwie myszki Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 10:28 A ja sie kotów boję ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
buszka1 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 11:47 A ja mam nawet dwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 12:01 Mam dziecko i męza (notabene mówie na Niego Kot). I alergię rownież posiadamy (Oni, ja nie) wrrr. ja chce kota. m. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica to coś jak u mnie, ale nie do końca... 05.10.04, 19:02 marghe_72 napisała: > Mam dziecko nie mam >i męza (notabene mówie na Niego Kot) nie mam męża, ale tego osobistego i zdarza się mówić do niego kici > I alergię rownież posiadamy (Oni, ja nie) a ja tak. niesty. > wrrr. ja chce kota. też chcę, ale nie mogę. > m. l. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 na zdjęciu 05.10.04, 12:19 są tylko dwa z dziesięciu, w tym jeden jottki, a psów już nie mam:(((( wilhelm został przyniesiony przez psa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yfcia Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: 195.28.179.* 05.10.04, 12:22 Ja mam kota - i to już piętnaście lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: *.proxy.aol.com 05.10.04, 13:55 Oj, mają tego kota, bez wątpienia!... Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 14:53 Wygląda na to, że większość ma kota...na punkcie kota :) A ja kota nie mam, na zdjeciu mam za to cudzy martens pod głowa... Pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 16:03 saiss napisała: > A ja kota nie mam, na zdjeciu mam za to cudzy martens pod głowa... Jedyna przewaga cudzego martensa nad własnym kotem - kota jako poduszki nie potraktujesz, odwrotnie - to on ci na głowę wejdzie. Poza tym, pod każdym względem głoszę wyższość kotów nad martensami Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 15:24 Kota to ja mam niewatpliwie, ale na roznych tlach. Mam kota na tle kuchni oraz calkiem sporego kota na tle... psa! Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Errata 05.10.04, 15:27 no i co ja nawypisywalam. Uprzejmie prosze wstawic "punkt" w miejsce "tlo" w odpowiedniej formie gramatycznej ;-) Chyba mi sie jezyki pomieszaly. A moze to sennosc "polanczowa". Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 15:31 Melduję, że ja też mam kota, a ściślej mówiąc kotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lomas A ja mam psa :) 05.10.04, 18:31 a tu go można zobaczyć :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=12382918&a=12382918 Pozdrawiamy Forumowiczów i Ich Zwierzaki M&W Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: A ja też mam psa :) 05.10.04, 19:02 No właśnie,psa też mam,a właściwie suczkę Figę.Pisałam o kocie a o psie zapomniałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lomas Re: A ja też mam psa :) 05.10.04, 19:05 Widziałam i psiaka i kociaki, śliczne są :) Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Koty i psy 05.10.04, 18:48 W naszym domu najpierw 7 lat nic nie było, potem przyszły dwa koty: czarny i wielki Prochor i maleńka popielata kociczka Daszeńka. Kot był z nami 15 lat a koteczka 20 lat + 1 dzień! W miedzyczasie zjawiły się dzieci a potem kolejno: śliczna seterka szkocka, czarna podpalana gordonka Buka, rok później standart szorstkowłosa jamniczka Heca a potem jej córunia, moja faworyta, Tuba. I tak żyjemy ciągle otoczeni zwierzyną i one własciwie nadaja domowi specyficzny wygląd (!) jak i obyczaje i obowiązki domowników. Dzieci poszły na swoje a my starzy zostaliśmy po latach do obsługi naszej zębem czasu uszczuplonej nieco menażerii: starej 17 letniej już bardzo słabiutkiej seterki Buki oraz grubej i kudlatej mimo szorstkości kudłów 12 letniej jamniczki Tuby. A do ogrodu czasem przychodzi wielkie czarne kocisko - mówimy że to duch naszego Prochorka! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 20:36 Gdzie Wy to wszystko oglądacie? Jakiś chyba nierozgarnięty jestem!!! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 05.10.04, 20:39 oczywiscie ze mam kotka, a raczej Kicie a gdzie te zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: tego, noo IP: *.acn.waw.pl 05.10.04, 20:50 to ja mam kolejne durne pytanko jak Wy te zdjęcia tam zamieszczacie Tylko poprosze jak krowie na rowie m. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica marghe_72 05.10.04, 20:53 trzeba zdjątko przesłać na mysiulek08@gazeta.pl i mysiulek jej już tam zamieści i optarzy przesłanym przez Ciebie komantarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tego, noo 05.10.04, 20:53 Gość portalu: marghe_72 napisał(a): > to ja mam kolejne durne pytanko > jak Wy te zdjęcia tam zamieszczacie mamy zeskanowane albo od razu w postaci cyfrowej zdjęcie (siebie lub kota), wysyłamy je jako załącznik do mysiulkaileśtam, a ona wkleja je na strone bloga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik jottka rozwalilas mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:57 precyzją podania adresu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottka rozwalilas mnie 05.10.04, 21:02 a co?:) nie pamiętam numerków przy nickach, bo one i tak dodawane tylko z racji wymogów technicznych, a więcej myszatych sie tu nie plącze, ufam w inteligencje marghe:) Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne aaaaa :) 05.10.04, 21:27 to zmienia postac rzeczy, pora sie jakos dogadac z myszulkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: mam! 06.10.04, 13:28 A ja mam dwa. A zeby posiasc psa, musimy najpierw postawic nowy plot. Wiec pies musi poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
dodwig2 Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 06.10.04, 13:49 Też ma kota a nawet dwa: Renegata (rudo - biały) i Szarka (szro - biały), był też pies - Nikkodem ale niestety już jej (to była suczka) nie ma (żyła 17 lat), jest jeszcze szczur - Brambrka Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) 07.10.04, 06:36 Kota trzeba miec koniecznie. Psa zreszta tez mozna. Ja mam kota, corka psa. A maz.....rybki w oczku wodnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: 192.39.188.* 07.10.04, 10:36 Melduję. Mam kota i kotkę. Śliczne dachowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kags Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: *.futuro.pl 07.10.04, 11:07 ja tez mam dwa, a wlasciwie dwoch kotow ;). polowalam dzisiaj aby uwiecznic moje 7-mio kilogramowe bestie podczas porannego sepienia w kuchni... niestety sa nieco senni... beda foty to przesle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janulka Re: Smakosze!!! Czy wszyscy mają kota? :) IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 08.10.04, 09:36 zrobiło się forum o kotach.Myślę że prawdziwy smakosz ma kota, jak wszyscy fajni ludzie zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna koty to tez smakosze 08.10.04, 14:21 mam ich trzy, jutro jedziemy po nastepnego. I wiem, ze koty sa smakoszami, bo jeden z naszych jest wegetarianimem, uwielbia sery plesniowe, lody waniliowe (tylko z prawdziwa wanilia!)i tabasco. Inny lubi mieso z kangura podsmazane na oliwie (jest alergikiem, wiec nie moze jest normalnego miesa). Nasz sw pamieci kot syjamski lubil prosciutto, ktore nam podkradal ze stolu, ale nigdy nie ruszal zwyklej szynki..... Odpowiedz Link Zgłoś