Dodaj do ulubionych

Pichciarz!!!! Wróć:((((((( n/tx

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:09
Obserwuj wątek
    • Gość: Barbara Re: Pichciarz!!!! Wróć:((((((( n/tx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:31
      Dolaczam sie do nawolywania!
      • Gość: RED a gdzie on? (n/txt) IP: 193.0.117.* 08.10.04, 12:33
        • Gość: El Padre Re: a gdzie on? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:38
          Zniknął po aferze zdjęciowej:(((
          Pichciarzu, wiedz jedno. Nas, fcetów, nie jest tu wielu. Qbraq, Giezik, szopen
          (przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłem).
          Ja proszę o to we własnym, dobrze pojętym interesie!
          Mówię teraz na ucho. Ciii
          ONE JAK SIĘ WEZMĄ ZA WAŁKI TO NAS TU ZJEDZĄ!!!!!!
          Więc wracaj szybciutko.
          • jottka Re: a gdzie on? 08.10.04, 12:40
            Gość portalu: El Padre napisał(a):

> Zniknął po aferze zdjęciowej:((

emmm, jeśli ty nawiązujesz do uwag kolegi na logu mysiula, to ja bym raczej
            sugerowała przytomne milczenie - afery żadnej nie było, za to pichciarzowi
            udało sie obrazić mysiulka i osoby zamieszczające tam zdjęcia swych pupilów
            • Gość: El Padre O! Widzisz!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:57
              Już zaczynają!!!!
              Czaisz co się kryje za słowem "sugerowała"?
              Molestowanie, lobbing, mobbing, clubbing i cholera jeszcze wie co?!
              • lis_ka Re: O! Widzisz!!!! 08.10.04, 13:01
                "Kloacza deklasyfikacja" - po co wprowadzać do czyjegoś bloga takie obrzydliwe
                teksty?

Każdy ma prawo, żeby go inni oglądali lub nie i wystarczyło napisać, żeby
                zdjęła Jego zdjęcie i tyle. Po cholerę tyle krzyku i nieprzyjemności?
              • poughkeepsie Re: O! Widzisz!!!! 08.10.04, 13:02
                taaa, zacznij tu wojnę płci, zacznij, tylko po co? Tym wpisem na stronie
                smakoszy Pichciarz obraził wszystkich, którzy szanują i kochają swoje zwierzęta
                i chcą się nimi pochwalić. I myślę, że takiego komentarza doczekałby także będą
                płci przeciwnej.
                Poza tym czyż nie liczy się jakoś, a nie ilość? :)
              • ka2 Re: O! Widzisz!!!! 08.10.04, 13:05
                ja tam myślę, że histeryzujesz
                jakbyś tego nie wyciągał, to by się szybko po kościach rozeszło, bo nie wszyscy
                wiedzieli co się stało, a teraz to już publiczna tajemnica
      • jottka może 08.10.04, 12:35
        zanim zaczniemy rozdzierać szaty, wziąć jednak pod uwagę, że on pisał, że
        dostał jakąś pracę - tj. dawniej był na forum non stop, bo był bezrobotny, a
        teraz zapewne tyle czasu nie ma
        • brunosch Re: może 08.10.04, 13:00
          jottka napisała:

> zanim zaczniemy rozdzierać szaty, wziąć jednak pod uwagę, że on pisał, że
          > dostał jakąś pracę - tj. dawniej był na forum non stop, bo był bezrobotny, a
          > teraz zapewne tyle czasu nie ma

tja. I obiecywał, że stać go będzie na jakieś smaczne piwo w pabie dwie
          przecznice dalej. Ostatnio pichcił rosół (5.10) czym z pewnością podbił serca
          kolegów z firmy. A teraz siedzą razem i ciągną browarek.
          Ale Pichciarz, jakbyś nie mógł zasnąć, to adres znasz. :)
    • Gość: Nobullshit limeryk IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 08.10.04, 14:19
      Pewien Pichciarz z Nowego Jorku
      z cats nie lubił być w jednym worku.
      Teraz boczy się nieco,
      choć to przecież byleco,
      We hope, że mu przejdzie do wtorku.
      • lunatica :-)) limeryk - bomba! 08.10.04, 14:33

• Gość: zasmucona Re: Pichciarz!!!! Wróć:((((((( n/tx IP: 213.17.230.* 08.10.04, 14:54
      Po takim limeryku każdy by wrócił:)
      Mam nadzieję, że Pichciarz również:)
      • jottka chwilke 08.10.04, 15:01
        ja tu jednej rzeczy nie rozumiem

jeżeli elpadre chodzi o to, że kolega pichciarz obraził sie za zamieszczenie
        jego zdjęcia obok zdjęć innych osób z forum wraz z ich zwierzakami i że za to
        należy go, pichciarza, rzewnie przepraszać oraz dopominać sie o ponowne
        zaszczycenie forum, to wyraźnym tekstem informuję, że jeśli już, to on,
        pichciarz, powinien najpierw przede wszystkim mysiulka oraz opiekunów
        zwierzaków przeprosić. sugestia, że ulubione koty i psy dziuuni, emki, camilli,
        liski, krasnowo, wanilki, nołbul nie są godne figurować na jednej stronie wraz
        z podobizną urażonego, jest niżej krytyki:(

jeżeli zaś elpadre ogólnie tęskni, to może niech weźmie pod uwagę, co wyżej
        pisałam - kolega prace dostał i może nie mieć czasu na forumowanie
        • i.nes Re: chwilke 08.10.04, 15:24
          Nie wydaje się Wam, że zaszło spore nieporozumienie?

Otóż ze sprostowania, które Pichciarz napisał w części komentarzowej na stronie
          Mysiulka wynika, że nie było jego celem obrażanie nikogo: "Ja nikomu nie
          uwłaczyłem moją prośbą".

Zatem, odnoszę wrażenie, że Pichciarz może niezbyt starannie wyważył swoje
          pierwsze słowa - może miało być to nawet zabawne, ale Mysiulek zareagowała na
          nie bardzo emocjonalnie (zwłaszcza z tym tekstem o przepaści), co z kolei
          Pichciarz podchwycił w kolejnym komentarzu :(

Coś mi się zdaje, że przeprosiny to należą się obojgu :)
          • brunosch Re: chwilke 08.10.04, 15:29
            i.nes napisała:

> Coś mi się zdaje, że przeprosiny to należą się obojgu :)

I na tym skończmy tę dyskusję, bo grozi nam rozszczepianie włosa na czworo,
            zaoczna psychoanaliza bliźniego i rozważania, czyja wina większa, a obraza
            mniejsza.
            I cześć. Weekend zapowiada się wystarczająco pochmurny.
            • zla_kotka Re: chwilke 08.10.04, 17:03
              Tym bardziej, ze pichciaz jest tutaj caly czas.
              • Gość: RED jak to? n/txt IP: 193.0.117.* 08.10.04, 17:24
                • cynamoon6 Re: jak to? n/txt 08.10.04, 17:26
                  Ja tez zauwazylam. Wlasnie obrazil Hele w poscie o Ramadanie.
                  No, chyba ze kto inny ma IP :proxy.aol.com
                  • jutka1 Re: jak to? n/txt 08.10.04, 17:29
                    cynamoon6 napisała:

> No, chyba ze kto inny ma IP :proxy.aol.com
                    Kazdy moze miec ten proxy IP

nie dajcie sie zwariowac...

pozdrawiam
                    Jutka
                  • Gość: krasnowo Re: jak to? n/txt IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 08.10.04, 17:34
                    myślę, że wiele osób może kożystać z tego IP - aol jest używany przez wiele
                    osób, Pichciarz nigdy czegoś takiego by nie napisał - każdy ma jakieś zagrzania
                    i Pichciarz nie jest wyjątkiem, ale zauważ, że sprawa dotyczyła jego samego i
                    jakkolwiek może nam się to dziwne wydawać - jego wola, a to był po prostu jakiś
                    chamski trollowy numer i Pichciaż nie zrobiłby czegoś takiego na pewno.
                    • cynamoon6 Re: jak to? n/txt 08.10.04, 17:41
                      Racja, ze nie on jeden moze miec takie IP. Nie chce robic dymu. Jezeli to nie
                      Pichciaz, to przepraszam na wszelki wypadek, zwlaszcza, ze Pichciarza zazwyczaj
                      lubie.
                      Ale...
                      poczekam i poobserwuje, bo mam pewne podejrzenia, ze to jednak...:(
                      • barba50 Re: jak to? a tak! 08.10.04, 17:47
                        Nareszcie śmietniczka działa. Post ten został skasowany już jakiś czas temu...
                        A Pichciarz nie taki...
                    • Gość: krasnowo korzystać - SORKI :) n/txt IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 10:51
                  • Gość: Pichciarz Re: jak to? n/txt IP: *.proxy.aol.com 09.10.04, 02:51
                    Co to takiego z tym Ramadanem? Dziwna sprawa, bo właśnie wczoraj rozmawiałem z
                    Arabką na szkoleniu o Ramadanie w tak serdecznym tonie, że mogliśmy mieć bardzo
                    miłą rozmowę na tematy z tym związane, włącznie z naszym Wielkim Postem.
    • mysiulek08 limeryk 08.10.04, 21:37
      Miodek zyjacy w dolnoslaskim
      Biegly jest dosc w jezyku polskim
      Co to na psy zejsc znaczy,
      On swietnie wytlumaczy
      Za cos Pichciarz dostal z tej wiazki.

zapraszam na koniec swiata:
      www.polcom.cl/patagonia
      www.polcom.cl/zloto
    • Gość: Jestem! Re: Pichciarz!!!! Wróć:((((((( n/tx IP: *.proxy.aol.com 09.10.04, 02:46
      Właśnie wróciłem do domu po całym dniu szkolenia i co widzę?
      A więc dla wyjaśnienia:
      To mprawda, że poprosiłem o usunięcie mego sdjęcia bo nie widzę związku
      pomiędzy forum KUCHNIA i forum ZWIERZAKI. Ale to moje zapatrywania i nikogo nie
      zmuszałem ich dzielić. Najzwyczajniej stwierdziłem, że JA tak to widzę. Reakcja
      mnie zdumiała swoim radykalizmem i zaleceniami. Odpowiedziałem na to chyba bez
      obrażnaia nikogo.
      Coi więcej, jak wspomniałem, zwierzaki SĄ biskie memu sercu, ale nie koniecznie
      tależowi. Niektórzy całują psy po nosa, ja tego nie robię (i bardzo proszę nie
      brać tego za coś obrażliwego!).
      Chciałbym aby cała ta niezbyt szczęś liwa sprawa przeszła do niepamięci. Dla
      tych wszystkich, którzy poczuli się dotkinięci MOIMI przekonaniami, przesyłam
      coś co mam nadzieję ich udobrucha:
      www.cbel.com/cats_image_galleries/
      www.cbel.com/dog_activities/index.html?order=theme&highl=dog%20pictures#highl
      P.s. Ja nigdy nie odchodziłem, choć przyznaję, że rozważałem milczenie.
      "Nie było" mnie tylko jeden dzień!

• Gość: Pichciarz Re:JESTEM!!! IP: *.proxy.aol.com 09.10.04, 02:48
        Tak się rozrzewniłem, że źle powpisywałem samego siebie...
        • Gość: El Padre Re:JESTEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 11:56
          Cieszę się, że jesteś:)))
          • Gość: Cynamoon Re:JESTEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 12:15
            A ja sie ciesze, ze to nie Ty jednak obraziles Hele i jeszcze raz przepraszam
            za podejrzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka